Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy bóg? :D

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na tej stronie był event wymyśl własnego boga a nagrodą dla zwycięzcy było umieszczenie jego boga razem z innymi

Ahhh! No to wszystko jasne. Też wydawało mi się, że to raczej jakaś beka, ale w sumie szkoda. :v

Opublikowano

W działach dyskusje nt. bogów trwają rozmowy tylko nad potwierdzonymi bogami.

Nie wszystko co w internecie musi być prawdą, taki bóg byłby co najmniej śmieszny :D

Opublikowano

Ale według smitedataming wykopali info o ratarosku jest już dużo o jego skilach że masz kupować w sklepie bonusy w postaci żołedzi

Opublikowano

W działach dyskusje nt. bogów trwają rozmowy tylko nad potwierdzonymi bogami.

Nie wszystko co w internecie musi być prawdą, taki bóg byłby co najmniej śmieszny :D

Aczkolwiek z tego, co mówią ludzie bóg o takiej nazwie rzeczywiście ma być wprowadzony do Smite. Pytanie tylko, czy będzie to Boski Wiewiór. xD

Opublikowano

Aczkolwiek z tego, co mówią ludzie bóg o takiej nazwie rzeczywiście ma być wprowadzony do Smite. Pytanie tylko, czy będzie to Boski Wiewiór. xD

Źle się Damian wyraził, w dziale dyskusje są tworzone tematy tylko jeden raz na temat jednego boga, który już wszedł lub jest jakieś patch-notes lub oficjalna karta dot. jego. 

A co do boga to jeśli go wprowadzą, mam nadzieję, że nie zwalą go jak Ah-Pucha. :(

Opublikowano

Dobrze się wyraziłem, jeśli się pojawiają jakieś oficjalne news'y to taki bóg jest potwierdzony.

O tym było dosyć głośno, jednak jeśli mieliby go wprowadzać już dawno by to zrobili.

Opublikowano

Źle się Damian wyraził, w dziale dyskusje są tworzone tematy tylko jeden raz na temat jednego boga, który już wszedł lub jest jakieś patch-notes lub oficjalna karta dot. jego. 

A co do boga to jeśli go wprowadzą, mam nadzieję, że nie zwalą go jak Ah-Pucha. :(

Ale tam w ogóle tematu dodać nie można. :v

Opublikowano

Coraz bardziej prawdopodobne że ratarosk to nie bujda smitedatamining mówią że jest on assasynem i że kupuje żołedzie w bazie

Opublikowano

Co to za gra ?

Ty daj to na tuby, niech bas będzie gruby, Ku pamięci, (kurwa) o ksywkach i miejscach, Bo większość z nich szuka dzisiaj mieszkań,
Szuka mieszkań w Gorzowie, szuka mieszkań Poznaniu, Pod Madrytem, w Londynie, na Cyprze, Kabul,
Berlin, Warszawa, Paryż czy Dakar, Bo pieniądze są językiem wszechświata.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...