Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką profesje polecacie?

gato111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@gato111

Wszystko zależy od 4 spraw...

1- Doświadczenia i wiedza (Typu ogarniać jak zarabiać w bardzo krótkim czasie poważne sumy za błache sprawy jak i znać rynek margonem...>
2- Szczęścia...
3- Czy masz zamiar bawić się w czyste PvP czy PvE
4- Poziom na którym zostaniesz

Zapewne masz zamiar grać na serwerze publicznym... Ale mógłbyś podać świat ;) Nikt nie wie jak tak leży ekonomia, jak i o zajętych expowiskach i nasileniu pvp nie wspominając..

Nie podałeś nam zarazem twoich preferencji!!! Bo np. osoba, która nienawidzi grać magiem stradzi do niego cierpliwość jak trafi na jakieś swoje słabości... Przez, to zrezygnuje z gry ;___; Jeśli myślisz o POWAŻNEJ grze, a nie pobraniu sobie przez tydzień i leci w zapominanie... Takich postów są setki... Jak nie tysiące proszące o pomoc w sprawie wybrania postaci... I jakbyś nie wiedział odpowiedziami takich osób są profesję, które one same mają!!! Więc zdanie zawsze będzie podzielone...

Weżmy sobie takiego Tropiciela na 167... Z dobrym ekwipunkiem i szczęściem do zamrożenia zjedziesz Ducha Władcy Klanów :D Nie wspominając, że takie profesja jest idealna przeciwko tancerzowi na tym poziomie :P <Sprawdzone info na moim przykładzie :D Tropiciel bez legend same heroiki +160 zjechał Tancerza ostrzy w tym 2 legendy :D Nawet go nie porysowałem xD>

Ale jak mówi pewna zasada w grze... Każda profesja jest DOBRA! Tylko jedna nadaję się do pewnych spraw trochę bardziej, a do innych wcale :D

Gdyby, to był świat prywatny, to sprawa byłaby o niebo łatwiejsza... Ponieważ kierujesz się głownie pod PvE i tytanów <Polecam tropka <3 >, a drugą postacią lecisz pod PvP :D

Jakbyś mógł, to dopowiedz, to o co prosiłem :D

Edit.

Jak widać idealne przykłady osób, o których wspominałem masz poniżej...

wLvS201.png
Opublikowano

@Bunik1 własnie ze swiatem sie troche zastanawialem i nie wiedzialem jaki wybrac, ale z tego co slyszalem wzialem telawel :P

@avoi no wojownikiem sie dobrze mi grało ale tak w krótkim czasie, chciałbym na margonem dłużej zostać więc pytam się o profesję ;D

@Bunik1  No własnie chcialbym postac do PvE :D

Nice CS:GO Winter Update... oh, never mind.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...