Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest BOL na patch 5.8?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A tak wgl polecacie jakiś bardzo dobry skrypt na vayne? żeby używało botrka i wbijało w sciany z E :D

SAC
Opublikowano

Kurde sprawdzam co chwila juz robilem reinstall bola.. Bez bola normalnie gra mi sie uruchamia a z bollem wyskakuje BUGSPLAT.. hmm jak temu zaradzić? :/

Opublikowano

Mam właśnie ten sam problem cały czas wyskakuje mi BugSplat robie reinstal lola jak coś pomoże to dam znać!!

bPF1HEU.png

Opublikowano

Kurde naprawilem lola itd wylaczam wszystko w bolu tylko zostawiam "incjent" czy cos takiego na samym dole po lewej stronie i dalej bugsplat.. a bez bola normalnie wszystko.:/

Opublikowano

Mam właśnie ten sam problem cały czas wyskakuje mi BugSplat robie reinstal lola jak coś pomoże to dam znać!!

I co pomogło ? :)

Opublikowano

Na klawiaturze naciskasz znaczek windowsa + R i wyświetla Ci się takie okno w którym wpisujesz %appdata%. Tam masz folder BoL który usuwasz.

@Westo

Opublikowano

zrobiłem tak jak kazaliscie to samo :( @Eskacz 

dalej to samo (: jest jakieś inne rozwiązanie? powtarzam to sie dzieje tylko wtedy gdy mam odpalonego bola nawet jak wszystko mam odznaczone :( @EsKaCz

Opublikowano

Już wiem  czemu mamy ten problem :) 
Dzisiaj była mała aktualizacja i bola aktualizowali od razu dla Vip'ów dla free user będzie dostępny 05/05/2015 
Więc cierpliwości panowie i panie!  :D  :D

bPF1HEU.png

Opublikowano

Up gadasz głupoty przeczytałeś to u innego typa i teraz rozśiewasz plotke nie wiadomo kiedy będzie aktualizacja ale na pewno nie tak późno bo to był skromny patch:)

Opublikowano

BoL status: BoL Studio| Cloudrop | BoL CN | BoL is updated for patch 5.8, it is partially working and might have some bugs that will be fixed as soon as possible. Free users are disabled until 05/05.

nic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...