Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grafik AYAGRAF

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

G0i7vBf.png

r9JVMoR.jpg

Witam, pragnę zaoferować swoje usługi graficzne.

Grafiką komputerową zajmuje się około półtora roku, znam takie programy, jak Adobe Photoshop, Illustrator, Premiere, Indesign, Paint Tool Sai, After Effects oraz uczę się powoli 3D Max'a.

Jestem zaznajomiona z tworzeniem grafiki na potrzeby metin2. Tworzyłam już tego typu projekty, jednak głównie dla zagranicznych klientów.

OFERUJE:

- Wykonanie designu strony

-Wykonanie designu forum

- Interface clienta

- Tła

-Tapety

-Bannery

-Sygnatury

-Loga

-Paintjob (modyfikacje tekstur)

- Wykonanie intra/outra dla serwera

-Prezentacje serwera

-Ikonki przedmiotów

PORTFOLIO:

Kilka moich ostatnich projektów można zobaczyć tutaj:

https://www.behance.net/Ayagraf

Niestety, z powodu złośliwości rzeczy martwych jest ich tylko kilka.

Na dniach portfolio zostanie uzupełnione o nowe projekty i animacje.

KONTAKT:

Facebook: facebook.com/AyagrafDesign

PW na forum

Pozdrawiam.

igNMhIy.png

Opublikowano

­

Ładna przejrzysta grafika. Rysujesz elementy czy z internetu ? :P Oczywiście polecam!

Część rysuje, część z darmowych materiałów. Niestety narysowanie nawet małego elementu potrafi zająć sporo czaru, więc w razie możliwości staram się ten czas przy projekcie ukrócić. Ikonki rysuje sama w Photoshopie lub częsciej w Paint Tool Sai'u. Niedługo postacie chociażby do headeru też wyjdą z "pod mojej ręki" bo jak patrze na polskie szablony privów- wszystkie niemalże wyglądają tak samo przez te same rendery/stocki :P

Dziękuje za miłe komentarze, zapraszam do współpracy.

igNMhIy.png

Opublikowano

­Ja także polecam, po tych dwóch pracach jestem zdania że mamy kolejną profesjonalistkę na tym forum :)

call of duty zombies GIF by Omaze

Opublikowano

Podoba mi się twój styl, to co lubię proste, przejrzyste,miłe dla oka, w połączenie daje naprawdę konkretny wygląd. Logotyp bardzo mi się spodobał. Props i lajk.

Opublikowano

­

No no musze przyznać że prace naprawde piękne.Chciałem jeszcze zapytać czy mogłabyś przedstawić więcej projektów? 

Za niedługo (po Majówce), jak odzyskam swój stary sprzęt, na którym mam większość wykonanych zleceń, wtedy uzupełnię portfolio na behance i poinformuje w TYM temacie.

Jednak większość z nich dotyczy Wow'a, Aiona, Perfect World, Silkroad bo jak napisałam w głównym poście, wcześniej wykonywałam zlecenia tylko dla zagranicznych klientów (turcy, anglicy, rosjanie), a tam mt2 nie jest aż tak cholernie popularny, jak u nas. Mimo to mam nadzieje, że chociaż nie będą one nawiązywać bezpośrednio do Metin2, to pokażą co potrafię.

igNMhIy.png

Opublikowano

­

Za niedługo (po Majówce), jak odzyskam swój stary sprzęt, na którym mam większość wykonanych zleceń, wtedy uzupełnię portfolio na behance i poinformuje w TYM temacie.

Jednak większość z nich dotyczy Wow'a, Aiona, Perfect World, Silkroad bo jak napisałam w głównym poście, wcześniej wykonywałam zlecenia tylko dla zagranicznych klientów (turcy, anglicy, rosjanie), a tam mt2 nie jest aż tak cholernie popularny, jak u nas. Mimo to mam nadzieje, że chociaż nie będą one nawiązywać bezpośrednio do Metin2, to pokażą co potrafię.

A tak z ciekawości zapytam jak u ciebie z cenami za grafike? Mam na myśli np psd stron do gier mmorpg po ile sobie cenisz

33748387117269464751.png

Opublikowano

­

A tak z ciekawości zapytam jak u ciebie z cenami za grafike? Mam na myśli np psd stron do gier mmorpg po ile sobie cenisz

Ten dział nie służy do handlu ;) Zapraszam do kontaktu poprzez skype, lub inne wyżej wymienione formy. Tam udzielę więcej informacji odnośnie współpracy ze mną. :)

igNMhIy.png

Opublikowano

Napisałem na Facebooku w sprawię współpracy. Wstępnie mogę przedstawić cały projekt oraz czego od ciebie będę oczekiwał.

Opublikowano

Napisałem na Facebooku w sprawię współpracy. Wstępnie mogę przedstawić cały projekt oraz czego od ciebie będę oczekiwał.

Proszę od razu pisać konkretne oczekiwania i pytania ponieważ dostaje mase pw, nie siedze non stop na komputerze i takie odpisywanie na "hej", "jestes?", "mam pytanie" zajmuje sporo czasu, nie wspominając o tym, że jest to niekorzystne dla Was bo dlużej czekacie na konkretną odpowiedź :)

igNMhIy.png

Opublikowano

Dawno nie widziałam tak genialnego wykonania :O

jak patrze na polskie szablony privów- wszystkie niemalże wyglądają tak samo przez te same rendery/stocki :P

Miło byłoby zobaczyć coś nowego, innego.

Opublikowano

Dawno nie widziałam tak genialnego wykonanie :O

Miło byłoby zobaczyć coś nowego, innego.

Na 100% bedzie :-) Współpracuje z bardzo zdolnym digital ilustratorem- Mateuszem Wieczorkiem, ktory wspomoże mnie w tej kwestii.

https://www.behance.net/M4Wie

Dlatego jeśli chcecie wyróżnić swój projekt serwera nie tylko w kwestii rozrywkowej, ale również wizualnej, chcecie by np na stronie znalazły sie indywidualnie stworzone postacie, czy potwry z metin2, a nie tylko wiecznie powtarzajace się te same rendery, to zapraszam do współpracy :)

igNMhIy.png

Opublikowano

Posiadasz niezłe wyczucie estetyki, ogółem bardzo ładne prace.

Myślę, że można polecić.

Opublikowano

Bardzo podoba mi się twoja grafika.

Moim zdaniem jedna z lepszych na tym forum(na moje oko).

Jest taka "czysta" :D

Polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...