Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakup na morele.net

Timezpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, nie wiem czy to spory problem ale boję się że pieniądze nie doszły do ich sklepu mimo poprawnych danych.

Zakupiłem obudowę zalman z11 neo na ich stronie i razem z kurierem wychodzi 303,00 zł. Nie przekierowało mnie na żadne PayU więc po kilku godzinach dostałem info że mogę wpłacić ręcznie. Wpisałem poprawnie WSZYSTKIE DANE i w tytule napisałem ten kod który dostałem (nr. zamówienia.) i wysłałem. Była godzina 12:40/50. Po godzinie gdy wróciłem to pieniądze ze strony banku zostały wysłane niestety, na morele nie zostały one zaksięgowane aż do dziś. Pisać do nich o tej sprawie czy poczekać jeszcze ?
Nie jestem zbytnio cierpliwy ostatnio bo potrzebuje obudowy jak najszybciej bo sprzęt jest już u mnie w domu jedynie obudowy brakuje ;_;

Opublikowano

Co to w ogóle za temat? Zakładasz temat, bo nie wiesz czy zadzwonić czy nie? Człowieku... jaki masz problem? :huh: Chcesz to dzwoń, nie chcesz to czekaj.

Pomijając fakt, że stan swojego zamówienia możesz podejrzeć na ich stronie i przy każdorazowej aktualizacji statusu zamówienia otrzymasz powiadomienie na email.

Temat do niczego + niczego nie wnosi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...