Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bóg] Postać ap i support

Gość Renissance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

prosiłabym o podanie mi postaci AP, które mają jakiegoś stuna/oslepienie - escape (grałam chyba tylko RA), ma duży zasięg z ulti. Natomiast, jeżeli chodzi o suppa, to jakiś łatwy do ogarnięcia i przydatny dla teamu. Kiedyś zagrałam kilka razy i chcę zagłębić się w tajniki tej gry.

Z góry dziękuję! Miło by było, jakby przy poleceniu przez Was postaci, napisalibyscie jakieś porady, uwagi o danej postaci, tzn. na co w szczególności uważać - króciutko.

Opłaca się pickować Neith?

Opublikowano

Witam,

prosiłabym o podanie mi postaci AP, które mają jakiegoś stuna/oslepienie - escape (grałam chyba tylko RA), ma duży zasięg z ulti. Natomiast, jeżeli chodzi o suppa, to jakiś łatwy do ogarnięcia i przydatny dla teamu. Kiedyś zagrałam kilka razy i chcę zagłębić się w tajniki tej gry.

Z góry dziękuję! Miło by było, jakby przy poleceniu przez Was postaci, napisalibyscie jakieś porady, uwagi o danej postaci, tzn. na co w szczególności uważać - króciutko.

Opłaca się pickować Neith?

Neith to mój main. ^^ Świetny ADC. Nie będę się rozpisywać, odeślę Cię do ostatnio przygotowanego, wspólnie z redakcją, przeglądu: http://www.mpcforum.pl/topic/1406774-przegląd-1-neith/

Co do postaci AP i suppa.

AP: jedna z lepszych (moim zdaniem) to Anubis. Świetny stun, ogromny DMG i stosunkowo łatwy do ogarnięcia, ale nie ma escape. Szybko wyuczysz się, jak robić nim combo.

Drugim dobrym AP jest Scylla. Ta to w ogóle ma kosmiczny atak, rewelacyjny ult, ale ciężko nim trafić. Jest stun i jest escape. ;)

Support: fajną postacią jest Afrodyta, ale ją na początku ciężko wyczuć (jak na suppa fajne DMG + heal). Bardzo pożądanym supportem jest też Ymir. Dobry stun obszarowy, mega wkurzająca ściana i mocny ult. Dobrze ogarnięty Ymir, to jeden z lepszych supportów, o ile nawet nie najlepszy (też moim zdaniem, bo pewnie nie każdemu odpowiada akurat ta postać na suppa).

Opublikowano

Największego stuna według mnie wśród supportow ma Kumbakharna bo praktycznie w każdej umiejętności.

Drugim supportem jakiego Ci polecam to Sylvanus, ma spory zasieg działania i trochę stuna.

Opublikowano

Ja polecam Neith i Bacchus'a obydwie bardzo dobre postacie które nie szybko potrafią się znudzić :)

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Dziękuję za odpowiedzi, nie będę tworzyć kolejnego tematu, więc zapytam tutaj. Na pewno pozostanę przy Neith, świetna postać
 Aphrodite, Chang'e, Hel, Isis - co o nich sądzicie? Bo na pewno którąś z tych zamierzam kupić. Zależy mi na postaci magicznej.

Opublikowano

Dziękuję za odpowiedzi, nie będę tworzyć kolejnego tematu, więc zapytam tutaj. Na pewno pozostanę przy Neith, świetna postać

Aphrodite, Chang'e, Hel, Isis - co o nich sądzicie? Bo na pewno którąś z tych zamierzam kupić. Zależy mi na postaci magicznej.

W sumie to z tych nie polecam tylko Chang'e. Isis ma świetnego stuna, Aphrodite posiada świetne leczenie i można nią iść zarówno na supporta jak i w dmg. Hel również świetny heal ale jest bardzo papierowa. :P

Ale jeśli masz kupić tylko jedną do Isis albo Aphro. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...