Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

komputer od zera

WasserFull

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otoz niedlugo kopuje sobie kompa i nie mam do niego nic oprocz klawiatury i myszki. Co muszę do niego dokupic by wszystko dzialalo? Jestem tez bez monitora. I czy kupic jeszcze jakies kable do monitora typu Dvi-D, i co muszę jeszcze kupic by miec dobre wifi. Skladam komputer od Zera!

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Do Wi-Fi potrzeba karty sieciowej. Kosztuje to ok. 20 zł (USB) lub 35-40 zł (wewnętrzna na PCI Express). Do monitora potrzebujesz kabla DVI bądź HDMI. Potrzebujesz też kabel zasilający do zasilacza. Oczywiście też system Windows, ale jak wgrasz to twoja decyzja :P

Opublikowano

DVI najczęściej tak, ale zależy jaki monitor weźmiesz. Zasilający to jak kupisz zasilacz w wersji Bulk/OEM, w wersji BOX nie ma potrzeby, jest w zestawie. Napisz co i do ilu złotych to prześlę gotowy koszyk.

Opublikowano

@CiasteczkoMen ok, ja chce zestaw ten z morele za 1900 tylko karte chce asus r7 265 t@ za 630 zl, monitor full hd do 400zl adapter do wifi taki za 40 bo na niego kod promocyjny. Jak coś przypomnę to edycję dam

Czy do tych 2 rzeczy trzeba dokupic kabel dvi bo w karcie jest przejsciowka a monitor ma d sub link. http://m.morele.net/product/details/603674/0

http://www.morele.net/karta-graficzna-asus-radeon-r7-265-2gb-gddr5-256bit-dvi-hdmi-dp-r7265-dc2-2gd5-635791/

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...