Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Rysunki wszelkiej maści

Sebek4321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CGHzsPk.png

• Bannery

• Sygnatury

• Loga

• Wszelkie inne rysunki, jakie sobie zamarzysz 

4x4ZSEQ.png

E-mail: sebekch@op.pl

Prywatna Wiadomość

Najlepiej skontaktuj się ze mną przez Skype'a - mam go włączonego zawsze, gdy jestem przy komputerze.

KbGyCtw.png

Koszt pracy: zależny od jej szczegółowości, wymiarów i przeznaczenia (ceny zaczynają się od kilku złociszy za prosty avatarek)

Możliwości płatności:

• PayPal

• PaySafeCard

• Jestem otwarty na propozycję, mogę np. przyjąć zapłatę w postaci skinów do gry CS:GO

NIE PRZYJMUJĘ PŁATNOŚCI ŁAPKAMI I SMSAMI.

Ufs7Tlx.png

H3PEEgX.png

rTLljTW.png

bdKfBCf.jpg

anjA0xy.png

tJGl0xI.png

XLhm01W.png

0NoozI2.png

2iw7m89.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@UPDATE.

Niedawno sprawiłem sobie znacznie lepszy tablet graficzny, co pozwala mi posługiwać się technikami wcześniej dla mnie niedostępnymi. Dzięki temu od dzisiaj mam w swojej ofercie grafiki takie jak poniższa:

hN2UhL3.png

Jednocześnie zaznaczam, że cały czas uczę sie takie obrazki robić i ich jakość i wygląd będzie tylko wzrastała.

PS GiraffeMan to mój inny pseudonim, angielska wersja nicku "Żyraf"

2iw7m89.jpg

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Praca wykonana starannie, wszelkie poprawki wprowadzone bez żadnego problemu. Jak za takiej jakości rysunki jest naprawdę tanio :)
Szczerze polecam.

2lw7hol.png

Νεχ ποσσυμ τεχυμ ωιωερε, νεχ σινε τε. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rysunki bardzo fajne i oryginalne. Zdecydowanie wyróżniają się w tym dziale. Chciałbym tylko napisać, że pisanie "cały czas uczę sie" moim zdaniem znięchęca do kupowania Twoich prac(bez obrazy oczywiście). Tym bardziej, że Twoje rysunki i tak już wyglądają profesjonalnie.

Opublikowano

Dzięki wielkie za słowa uznania, chciałbym jednak dodać, że "uczenie się" to było w tym przypadku "uczenie się korzystania z nowego programu i tabletu", bo przeskok był na tyle ogromny, że musiałem poświęcić sporo czasu na przyzwyczajenie się do dużo większego obszaru roboczego i czułości.

2iw7m89.jpg

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...