Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pytanie od nowego )^0

kamien223

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIemka , zacząłem grę , z trudem wbiłem 12 poziom gdzie padłem z trzysta razy od graczy 4k h + , więc ciekawie ^ .^

Chciałbym poprosić o rade , kogoś z bardziej doświadczonych graczy , na czym najszybciej zarobic na wyposażenie statku i drony .

Nawet nie jak zarobić , tylko jak wybocić . Nie chce mi sie co minutę góra dwie czekać na "spawanie" statku . Chciałbym się dowidziec czy opłaca się zostawic bota która podnosi boxy , boje moby czy co tam  ma zaprogramowane . Na jakiej opcji można zarobić najlepiej na poczatku ?

Opublikowano

Skoro jesteś botuserem no to sprzedawaj promerium cały czas i zbieraj boxy na bitkach, uzbieraj na peta, mechanizm zbierania 6 radarowych/6 tych co zwiekszaja nagrode z boxow + lec w pp w boxy i voila!

Opublikowano

SIemka , zacząłem grę , z trudem wbiłem 12 poziom gdzie padłem z trzysta razy od graczy 4k h + , więc ciekawie ^ .^

Chciałbym poprosić o rade , kogoś z bardziej doświadczonych graczy , na czym najszybciej zarobic na wyposażenie statku i drony .

Nawet nie jak zarobić , tylko jak wybocić . Nie chce mi sie co minutę góra dwie czekać na "spawanie" statku . Chciałbym się dowidziec czy opłaca się zostawic bota która podnosi boxy , boje moby czy co tam  ma zaprogramowane . Na jakiej opcji można zarobić najlepiej na poczatku ?

Powiem Ci na poważnie i jak dobremu koledze - weź się nie katuj z takim gównem jak BP, idź pograć w LOL'a, CS'a a jak już lubisz statki to w skomplikowane EVE (jak ktoś Ci wyjaśni to trudno nie jest).

Jeżeli jednak uważasz, że jedyna słuszna opinia jest błędna. Zbieraj skrzynki z niewidką skoro tak często padasz i najlepiej na bitewnych - jedna uwaga, nie atakuj innych jak oni już Ciebie zaatakują, zadasz im żałosne dmg, a stracisz 500 uri. z niewidki. Ewentualnie jakiś bot na x-2 i jeżeli to będzie dobry bot to będzie uciekał przy podniesionym wskaźniku zagrożenia (przy minimapie).

pyhvh7E.png

Opublikowano

Drony to pikuś - ale skompletowanie fl4, potem ulepszenie, dronów, osłon i fl4 + dresy do dronów - zajmnie Ci ze 2 lata ;p

Opublikowano

Drony to pikuś - ale skompletowanie fl4, potem ulepszenie, dronów, osłon i fl4 + dresy do dronów - zajmnie Ci ze 2 lata ;p

jeszcze PP,apis,zeus,formacje dronow,odblokowanie slotow w pecie,plytki do peta,statki-dresy do nich...dluga droga przed nim ^_^

Opublikowano

Jeśli chcesz bocić to odradzam. Prędzej czy później i tak wtopisz konto. Jeśli chcesz zarabiać, to niewidka i lataj po bitkach. Ew. znajdź kogoś z 17+ lvl i lataj z Nim. Polecam tez bić macki na x-5. ­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...