Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka słów o Serwerze MPCforum

wolek242

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie z tej strony ślepy kilka osób napewno kojarzy mnie z innych serwerów metina w dzisiejszej dskusji chciałem przedstawić wam całą prawde o serwerze MPCforum Technicy serwera przedstawili nam w prezentacji coś Meega ale potem okazało sie jak zawsze no ale dobra lecimy dalej na prawie wszystkich kostiumach mamy napisane "Metin2 Essential"

Technicy gdy wiele osób pytało o tą sprawę tłumaczyli sie że serwer z którego pochodzą te kostiumy jest na upadku i Oni w ramach reklamy mają napisane z tyłu Essential żeby reklamować inny zagraniczny serwer ... jak to bywa nie uwierzyłem żeby jakiś Hiszpan był taki głupi żeby reklamować sie na polskim rynku metina i napisałem do nich na FB na ich FP okazało sie że ten oto serwer nie udostępnił temu serwerowi żadnych praw do korzystanie z tych kostiumów ;) przy okazji wyszło też że jeden osobnik grał na tym serwerze i mówił że tam są wszystkie te same dungi co tutaj i mapy (w tym nie wiem ile prawdy to tylko słyszałem) co do dowodu jaki mam na Kradzież kostiumów : http://iv.pl/images/42782369271226164690.jpg -  http://www.iv.pl/images/25249918057007757443.jpg 
Administracje można porównać co najwyżej do gówna dlaczego już pisze :) Wciskali nam wszystkich kit że wszystko jest ich twórczości wyszło że w sumie to nic, są okropnie chamscy wobec graczy (mi np TheNaid powiedział że zarabia w jeden dzień tyle co mój ojciec przez rok)albo znajomym z gildii cisnął po tym że są do dupy i nie umieją grać na koniec nasza kochana administracja poczęstowała mnie soczystym Banem z powodem : <17:24:39> You were banned for 7 days from the server by "Mizune" (multikonto)   Serwera nie polecam (ten temat napisałem tylko po to żeby zobaczyć jacy naprawde są ;) Nie powodzenia Cześć 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...