Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

T-150 tier VI

Marshall.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie rozchodzi się o czołg t150 ciężki tieru VI. Warto go wymaksowac czy od razu zbierać na VII ? Jestem trochę zacofany z rosyjską linią czołgów :D

Łutututu!

Opublikowano

To jest bardzo dobry czołg :D dobre działo które wali nawet po 300 i przyzwoity pancerz :D Prędkość czołgu nie jest najgorsza do 30 km/h się rozpędzi :D Na tym czołgu naprawdę przyjemnie się gra ;) dobry czołg do robienia załogi :D Wymaksuj sobie ten czołg nie pożałujesz ;)

Opublikowano

To jest bardzo dobry czołg :D dobre działo które wali nawet po 300 i przyzwoity pancerz :D Prędkość czołgu nie jest najgorsza do 30 km/h się rozpędzi :D Na tym czołgu naprawdę przyjemnie się gra ;) dobry czołg do robienia załogi :D Wymaksuj sobie ten czołg nie pożałujesz ;)

Warto najpierw wymaksować KV-2 i odblokować działo 105 mm, a potem iść dalej w T-150.

Opublikowano

To jest prawdziwy masakrator i bydle! Działko 107 mm robi niesamowitą żeznaje wśród rusków,szwabów,herbatoholików,żabojadów,hinoli,skośnookich,jankesów,hehe masa hejtu :D.Mam go w garażu i to mój toptank jak narazie z powodu braku długiej 88mm w tigusiu I.

Opublikowano

Czołg odblokowany, zostaje kwestia kupna :D Dużo hajsu trzeba wyłożyć :P

Ty się nie zastanawiaj tylko kupuj :D a kasa z tego czołgu się zwróci zobaczysz ;)

Opublikowano

Z reguły to każdy VI tier jest przyjemny w grze. T-150 mi osobiście nie przypadł do gustu, nie wiem czy się w nim coś zmieniło - grałem nim może ze 2 lata temu :D

#edit: Zmieniłem zdanie. Przed chwilą go odkupiłem. Stockowy, przyjemny.

Rozegrałem nim 8 gier, oto gierka nr 8  xD

2znrsz.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...