Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie kupić komputer

CakeorneXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, planuję zakup komputera i nie wiem gdzie go kupić.

Na morele.net wychodzi mi ~2850zł bez systemu i złożenia a u faceta który mieszka niedaleko mnie wychodzi ~3150zł z systemem i ze złożeniem.

Tak więc możecie mi poradzić gdzie kupić tego kompa i dlaczego?

Opublikowano

Zestaw do grania? Jeśli tak to SSD jest bez sensu z takim budżetem. Do tego GTX 750 Ti w tej cenie to też niezbyt ciekawa oferta.

U tego kogoś na miejscu system to oryginalny? Czy wgrywany na krzywy ryj jak to robi wielu miejskich sklepikarzy?

Opublikowano

Tak zestaw do grania, ale nie będę grać w bardzo wymagające gry i z tego co wyczytałem to ta 750'tka podchodzi wydajnościowo pod gtx 660. Nie wiem czy system oryginalny.

Opublikowano

No za tą cenę w sklepiku osiedlowym tą są dwie opcje:

-system pirat

-części tylko pozornie takie same (zasilacz ta sama moc, ale gorszy jakościowo model, kijowa obudowa, inne części z niższej półki)

Na jakiej podstawie wiesz, że to będą te same podzespoły? Masz podane od niego dokładne modele wszystkiego typu "zasilacz Corsair VS450W" czy raczej "zasilacz 450W" bez podawania konkretnego modelu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...