Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Undetected aim

Boteku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo szukam dobrego aima bez żadnych detekcji w miarę bezpiecznego do 150zł z możliwością placenia psc bez żadnych aimjunkies x22 itp tylko dobre i sprawdzone cheaty ;)

Opublikowano

externalcheats, sam korzystałem, używa z 20-30 osób i nikt się nie skarżył na vac'y

@Marcoly

Ja jakoś żadnego vac'a ani nic nie dostałem, jak dla mnie cheaty bialysa są dobre ;p

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

externalcheats, sam korzystałem, używa z 20-30 osób i nikt się nie skarżył na vac'y

uzywac cheatow daniela_biedalysa to tak jakby powiesic sie na sznurówce, serio.

Opublikowano

Jak aim może być undetected?? Przecież wszystko widać na demku, więc nie ważne ile byś za to zapłacił to i tak dostaniesz bana z OW.

To grasz na chujowym darmowym aimie.

Opublikowano

@Tremo

A jest jakis darmowy(bo cebula) undetected WH?

Z darmowych to słabo, T_T phoenix / light / ultralight

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Wszystkie darmówki są wykrywalne - próbowałem i zawsze 3-4 mecze i vacacje.

...................\/...................

Opublikowano

Wszystkie darmówki są wykrywalne - próbowałem i zawsze 3-4 mecze i vacacje.

Dziwne, ja kazdy darmowy cheat zabezpieczalem paroma programami i po okolo 10-20grach nie mialem vaca, a gralem na triggerze z csh*****, wh od T_T i jakies inne wh/radar hack, nazwy nie pamietam, ale mial launcher czy cos, ze samemu sie generowalo nowy cheat, przez co byl nie wykrywalny przez ok. 5msc
Opublikowano

@tabi0 skoro nie umiesz sprawdzać statusu to vaca dostajesz. @top raczej słaba możliwość haxa za psc. Co za problem konto w banku?

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

@tabi0 skoro nie umiesz sprawdzać statusu to vaca dostajesz. @top raczej słaba możliwość haxa za psc. Co za problem konto w banku?

Zawsze gralem max 2dni albo do momentu updateu vaca  :D

Opublikowano

K***a gdzie są moderatorzy, pytam się jakie są najlepsze płatne aimy a te imbecyle mi z jakimiś darmowymi gównami wyjeżdżają pls.

Opublikowano

Przypominam że to nie temat do dyskusji, ostrzeżenia nadane.

Piszcie tylko na temat!

Ex Lider Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...