Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Sponsora

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj chłopie Tego VPS`a nie skonfigurujesz nawet ty :) Mam wiedzę na ten temat i wiem jak konfiugurować zatrudniłem do tego 3 techników a żaden z nim nie potarfił go zrobić:) więc założę się ze i ty tez :) Coś Jest z nim nie tak był reinstalowany Kilka Razy nie działają komendy :) 

Więc mi tu nie wkręcaj ze nie potrafię skonfiugurować VPS`a

a nie odpisałem mi na GG ponieważ już kumpla miałem 1 za free to robił a ty chciałeś pierw Hajs a byś tego nie zrobił

Dziękuję Żegnam :)

Opublikowano

Oj chłopie Tego VPS`a nie skonfigurujesz nawet ty :) Mam wiedzę na ten temat i wiem jak konfiugurować zatrudniłem do tego 3 techników a żaden z nim nie potarfił go zrobić :) więc założę się ze i ty tez :) Coś Jest z nim nie tak był reinstalowany Kilka Razy nie działają komendy :)

Więc mi tu nie wkręcaj ze nie potrafię skonfiugurować VPS`a

a nie odpisałem mi na GG ponieważ już kumpla miałem 1 za free to robił a ty chciałeś pierw Hajs a byś tego nie zrobił

Dziękuję Żegnam :)

Co to za problem skonfigurować vps'a, no tak chyba że jedziesz na linuxie xD xD xD

Opublikowano

Trzeba zemulować bsd na linuxie :)

Widać że pojęcie zerowe skoro nawet nie wie że potrzeba systemu bsd :)

Chłopie zerowe pojęcie HeH jesteś śmieszny to jest oczywiste ze bsd jest potrzebne

ref

Opublikowano

kup sobie vpsa za 40 zł, skończ te ''swoje'' pliczki i dopiero bierz się za szukanie jakiegokolwiek sponsora, powodzenia  ;)

Opublikowano

Problem jest w tym że nie ma pojęcia jak go skonfigurować :P

Człowieku jesteś śmieszny :) VPS`a mam :) skonfigurowanego

NertiaMT2  się uczepiłeś bo wziołem kogoś innego do tej roboty i Hajsu nie dostałeś ? i dobrze widać jakim jesteś człowiekiem byś hajs dostał i byś Spie****** 

Opublikowano

Nie polecam, technik to jakiś "no name". Nie potrafi ogarnąć sobie serverinfo pod serwer, skonfigurować VPS'a i napisać prostego questa.

Dodatkowo jak widać ma +/- 13/14lat, bo nie zna podstaw ortografii.

Opublikowano

4 razy na nie

- Brak mutacji

- Brak doświadczenia

Gdy zapytałem czy miał swój project odpowiedział " tak , zymsta " czy jakoś tak xD nigdy nie słyszałem o takim serwerze.

Nie polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...