Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 - Problem z płynną grą.

Narky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Niedawno zakupiłem nowy sprzęt do gry.

Parametry :

-6gb ram

-dysk tb

-Intel I3

-Windows 7

Problem tkwi w tym, że Metin zacina się, ma takie drobne lagi które denerwują ... Dziwi mnie troszkę ta sytuacja, ponieważ na starym kompie, duuużo słabszym lagów nie było. Proszę o pomoc. Pozdrawiam.

husaberg.jpg?ZqeVnO9mpJKUydndo4ZmaQ

Opublikowano

może to wina internetu? lub serwer jest atakowany i to on laguje, a nie Twój komputer?

na jakim serwerze grasz?

Internet LTE, raczej to nie jego wina. Serwera raczej też nie, kolegom nie laguje.

Zaraz sprawdze czy po zainstalowaniu działa.

Opublikowano

Sterowniki karty grficznej, service pack, wszystko zaktualizowane. Nadal ten sam problem. Dodam, że cały komputer nie tylko na Metine coś mi się ścina.

Pasjonat
Opublikowano

Od zintegrowanej karty nie powinieneś mieć dużych oczekiwań. Zmień ustawienia w configu, zobacz czy coś to pomoże.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Skoro nie tylko na Metinie problem wystepuje, problem musi być w sprzęcie. Serio masz integrę? Jak tak to wszystko jasne. Zainwestuj w jakąś najtańsza kartę graficzną, nawet 512 (takie po 80 zł chodzą) i będzie dużo lepiej

who cares?

Opublikowano

a spróbuj w opcjach metina dać Opcje systemowe > Grafika > CPU, jeśli masz zintegrowaną kartę graficzną to jedyne rozwiązanie na teraz dopóki nie zainwestujesz w zewnętrzną kartę graficzną

Opublikowano

Rzeczywiście, problem tkwi w karcie graficznej. Nie znam się za bardzo na budowie laptopów, wiem tyle, że w moim jest możliwość wymiany tej karty. Mógłby mi ktoś pokazać jak sprawdzić czy dana karta będzie pasować do mojego laptopa ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...