Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sie porobilo z metinem ?

F4k3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczemu teraz ludzie robia serwery do metina z tyloma okienkami, jakims chorym interfejsem dodatkami ktore tak naprawde nic ciekawego nie wnosza do rozgrywki ?

Wy lubicie takie serwery? Nie lepiej sie gralo wczesniej gdzie nic nie bylo praktycznie i ludzie skupiali sie jak zrobic fajna rozrywke i tok gry na serwerze zamiast zasmiecac interfejs jakimis pierdolami ? Jakie jest wasze zdanie ?

wakow9.png
Opublikowano

Jesli wracasz do gry po kilku miesiacach/latach twoje odczucia moga byc uzasadnione, jednak gracz z kilkuletnim stazem jest znudzony ''zwyklm privem'' dlatego administracja wychodzi na przeciw. Osobiscie nie mam nic do zmienionego interface, no chyba ze faktycznie jest tandetny.

Srij9JT.png

Opublikowano

Jeżeli chodzi o sam interfejs (okienka i takie tam) to też mnie to irytuje, mimo że grałam na paru serwerach z tym paskiem szybkiego dostępu to nie potrafię się do niego przyzwyczaić, wręcz mnie irytuje.
Natomiast bardzo lubię serwery z nowym (bądź też różnorodnym) eq. To cieszy moje oko i sprawia, że gra jest przyjemniejsza.

Również lubię nowe mapki/moby i takie inne duperele.

Ale okienka - nie.

Pasjonat
Opublikowano

Ikonki, interfejs ma teoretycznie ułatwiać rozgrywkę, wchodzisz, klik i masz swoje konto. Zależy od budowy, porządnie zrobiony to może być.
Pierdoły, pierdołami, ale serwerów jest wiele i chcą głupstwami, a także innymi niezbyt potrzebnymi nowościami przyciągnąć graczy. Serwery to zysk administracji.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

jest tak ponieważ ludzie nie wiedzą co jest dobre :)

wymyślają nowości które są beznadziejne (system run, system energii itd) kostiumy na broń itp..

lecz są serwery "normalne" np. Balmora

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Taka prawda, że większość ludzi czeka na serwer taki z 2008 roku. Brak lvlu koło nicku, stalka to max. zbroja itp. Lecz wydaję mi się, że i tak wtedy mało graczy by grało, a czemu? Większość jest przyzwyczajona do dzisiejszego rynku serwerów Metina, z dodatkami.

Opublikowano

­Teraz większość osób, które robią serwery kierują się nowościami, a to nie jest najlepszy pomysł. Dlatego też, serwery są coraz słabsze moim zdaniem, zaczynają już wilkołaki dodawać na priva.

Opublikowano

Teraz już wszystkiego próbują by zachęcić ludzi do gry, mnie osobiście się nie podobają te "nowości" które bardziej ludzi odstraszają, wolę stary klimat metina jeszcze sprzed paru lat.

Opublikowano

Wlasnie nie rozumie tych run pierdolenia, albo kostiumy po co mi kostium kiedys sie gralo zeby pokazac eq jakie sie zdobylo a nie jakis beznadziejny kostium. Nie wiem po co wam intrerfejsy szybkiego uzytku skoro metin jest jedna z najprostszych gier mmo jesli chodzi o sterownosc . Np. po co w eq dozorca jesli caly punkt jego bylo to ze zawalilismy eq dropem i lecimy to wywalic do sklepu i dozorcy po to on tam jest. Teraz z metina zostalo tylko bicie w moby.

wakow9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...