Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft do pobrania za free

Arekmali

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawet oryginał ma launcher, więc nie rozumiem co rozumiesz przez "pełna wersja"?

Zresztą to raczej piractwo. Kup MC po prostu ;)

Zapewne ty nigdy nie pobierales z torentow gier czy filmow :).Piosenki tez z ulub nie pobierasz tylko kupujesz ^^

Opublikowano

Zapewne ty nigdy nie pobierales z torentow gier czy filmow :).Piosenki tez z ulub nie pobierasz tylko kupujesz ^^

@karol123742 Pobierałaś jak już, chyba widać na avatarze jak wyglądam i jaką mam płeć.

Owszem, nigdy nie pobierałam z torentów. Czy to coś złego? Czy jest gdzieś przymus koniecznego pobierania tam chociaż 1 w życiu?

Muzyki słucham tylko na soundcloud, youtube lub kupuje płyty, filmy oglądam tylko w tv lub na ekino. A gry kupuje. :)

­VeIMQWU.png

Opublikowano

@karol123742 Pobierałaś jak już, chyba widać na avatarze jak wyglądam i jaką mam płeć.

Owszem, nigdy nie pobierałam z torentów. Czy to coś złego? Czy jest gdzieś przymus koniecznego pobierania tam chociaż 1 w życiu?

Muzyki słucham tylko na soundcloud, youtube lub kupuje płyty, filmy oglądam tylko w tv lub na ekino. A gry kupuje. :)

Rozumiem ze winrara tez masz kupionego?

Opublikowano

Nie ma minecrafta demo xD
Ściągnij launcher który pobierze Ci mc.

Jeśli nie chcesz przez launcher to musisz znaleźć cały folder .minecraft.

Opublikowano

​By Zyczu lubi często wywalać błędy, nie polecam. Za to polecam KeiNettLauncher, niezawodny ;)­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...