Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astreya2 [DE]

Cutler

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja nie używam ts'a, do prezki to też dopisze, bo ciągle ludzie pytają.. :P  W gildi jak będą chcieli mieć ludzie ts'a to nie ma problemu, ale ja  z Zuke po prostu nie korzystamy ;p

Opublikowano

Pomoże ktoś mi? bo wgl nie moge założyć konta.. próbowałem chyba wszystkie loginy...

Znalazłem problem z rejestracją na Mozilli. Na tej przeglądarce podaje zły kod captach. Na operze zrobiłem konto bez problemu :)

Opublikowano

Potrzebujecie nolife Dagger +buff?bo nie mam gdzie z dziewczyną grać :)

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

Wspólnie i W Porozumieniu

WiWP

Opublikowano

Ja jestem za życiem realnym.. :P a do gildii przyjmuje każdego ;p Dopiero gdy będzie ( jeśli będzie ) taka sytuacja jak na Shiro, że bedzie brakować miejsca w gildi będę usuwać najmniej aktywnych, by robić miejsce.. Także zapraszam ^^ 

Opublikowano

Czy na spolszczeniu wszystko działa? czy są jakieś błędy ? 

wszystko nie jest potłumaczone ale najważniejsze są bony/bony wbudowane w eq. Reszta ujdzie :P

Lepszy rydz niż nic :P

Opublikowano

To to się domyślam :P ale chodzi mi czy handel np. działa normalnie czy są jakieś problemy?  z tego typu rzeczy, żeby od razu jak coś to dopisać w prezce co mają robić .. :P 

Opublikowano

To to się domyślam :P ale chodzi mi czy handel np. działa normalnie czy są jakieś problemy?  z tego typu rzeczy, żeby od razu jak coś to dopisać w prezce co mają robić .. :P

tego jeszcze nw :/ nie patrzyłem jeszcze na tym serwerze bo ciągle off, ale patrzyłem na innym i wszystko co potrzebne było spolszczone :D i oczywiście działało :D

Opublikowano

Ahm no to zobaczymy, wstawie do prezki a najwyżej jak coś będzie nie halo, to dajcie znać, bo ja używać i sprawdzać spolszczenia nie będę. 

W sumie to nie wydaje mi się, żeby dzisiaj szło przetestować to spolszczenie, bo skoro to nie ddos'y były, tylko im grubsza sprawa wyszła to teraz się okaże jak szybko potrafią się uwijać z problemami :P Na forum wszyscy aktywni, więc na pewno serwer nie padnie :P 

Opublikowano

Ahm no to zobaczymy, wstawie do prezki a najwyżej jak coś będzie nie halo, to dajcie znać, bo ja używać i sprawdzać spolszczenia nie będę. 

W sumie to nie wydaje mi się, żeby dzisiaj szło przetestować to spolszczenie, bo skoro to nie ddos'y były, tylko im grubsza sprawa wyszła to teraz się okaże jak szybko potrafią się uwijać z problemami :P Na forum wszyscy aktywni, więc na pewno serwer nie padnie :P

Miejmy nadzieję,że do jutro dadzą radę ogarnąć :D

Opublikowano

Wie ktos moze czemu nie moge ulepszac itemow ? Biore bodzia i pojawia sie czy napewno chce klikam Tak i nic sie nie dzieje to samo u kowala ? Mam itemy i yangi 

Opublikowano

Wie ktos moze czemu nie moge ulepszac itemow ? Biore bodzia i pojawia sie czy napewno chce klikam Tak i nic sie nie dzieje to samo u kowala ? Mam itemy i yangi 

Przenieś dany item i bodzia do pierwszej zakładki w eq. Jest jakiś bug i można ulepszać tylko z 1 zakładki...

Opublikowano

Jest może zmiana języka w grze? dużo ludzi gra w chunjo? zmianki i dodania drogie?

- Zmiany języka w grze nie ma. Bedzio zrobił spolszczenie ( spolszczone są chyba bony, nie wiem dokładnie ).

- Czy dużo ludzi w chunjo - nie wiem czy chodzi Ci o Polaków czy ogół.. Polaków to konretną liczbę mogę podać jak zlicze w gildi, ale już teraz mogę powiedzieć że to nie są tłumy, coś do 10 osób. Ile Polaków gra poza gildią w chunjo - nie wiem. Ilu gra w shinso - nie mam pojęcia... 

Jeśli chodzi o ogół to tak samo cięzko mi powiedzieć, bo póki co praktycznie w ogóle nie jestem na ch1. Tym się interesować będę dopiero gdy zrobie postać. 

- Zmianki i dodania tak jak pisałem są 2 rodzaje. Jedne zmianki i dodania kosztują 50k - 50 sztuk i można nimi bonować zbroje i broń do 40 lvl'a. Natomiast zwykłe zmianki kosztują 1.2kk - 50 sztuk, a dodania 2.5kk.  Czy to drogo? powiedziałbym, że nie. Na 50 sztuk zmianek mamy po ubiciu jednego metka na 60 lvl np. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...