Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

League of Legends czy Counter Strike: Global Offensive

paweleke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdecydowanie CS, ludzie grają na tych samych mapach od nastu lat a nadal im się to nie nudzi, a z LoLem jest przeciwnie. Jest już 5 sezon, a mi się odechciało grać po 3

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Mi tam lol nie zbyt przypadł do gustu, w lolu to nie ma czegos takiego czy masz skilla jak w cs czy zabijesz przeciwnika na 1 hita ( hs) czy na kilka. <Wypowiedz po paru godzinach grania w lola. xD>

CS:GO za to bardzo rozwija sie w PL/świecie coraz głośniej o csie.

Odpowiedź:

CS:GO

Opublikowano

CS ma większą popularność ze względu choćby nawet na YouTube'rów i ich openingi. CS był jest i będzie jak 1.6 tak jak i każda nowo wydana edycja.

...................\/...................

Opublikowano

Lol to syfiasta gra :D gralem od sezonu 4 i bardzo szkoda mi bardzo ze zmarnowalem tyle czasu na ta pierdolona gre :) Zjebane comunity jesli natrafisz ze Polaka w teamie masz gwarantowany flame albo przegranie tego meczu :) jesli sie przyznasz ze jestes z Polski masz report na starcie gry :D.Gra byla fajna 2 lata temu teraz nie trzeba umiec w nia grac wystarczy pobrac L# albo bola :D.Nie piszcie ze bylem slaby bo takie platynki w sezonie 4 zjadalem na sniadanie :D

CS go jest 100 razy lepszy od tego syfu mile comunity raczej jak natrafisz na ruska polecam mutowac go na starcie rozgrzewki.Nikt cie nie wyzwie ze jestes Polakiem tak jak w lolu :> gdy spotasz polaka w teamie masz szanse na wygrana (latwe dogadanie sie ).

Opublikowano

Lol to syfiasta gra :D gralem od sezonu 4 i bardzo szkoda mi bardzo ze zmarnowalem tyle czasu na ta pierdolona gre :) Zjebane comunity jesli natrafisz ze Polaka w teamie masz gwarantowany flame albo przegranie tego meczu :) jesli sie przyznasz ze jestes z Polski masz report na starcie gry :D.Gra byla fajna 2 lata temu teraz nie trzeba umiec w nia grac wystarczy pobrac L# albo bola :D.Nie piszcie ze bylem slaby bo takie platynki w sezonie 4 zjadalem na sniadanie :D

CS go jest 100 razy lepszy od tego syfu mile comunity raczej jak natrafisz na ruska polecam mutowac go na starcie rozgrzewki.Nikt cie nie wyzwie ze jestes Polakiem tak jak w lolu :> gdy spotasz polaka w teamie masz szanse na wygrana (latwe dogadanie sie ).

No sorry ale jestem lolowiczem od początków lola. CS go jest bardziej grywalny ale to nie dyskwalifikuje lola odrazu. Chyba sobie sprawy nie zdajesz ile jest trolli w cs go.

Opublikowano

No sorry ale jestem lolowiczem od początków lola. CS go jest bardziej grywalny ale to nie dyskwalifikuje lola odrazu. Chyba sobie sprawy nie zdajesz ile jest trolli w cs go.

Czlowieku :D w csie nie ma takiego czegos jak "Troll" :) to ze koles ma slabe staty nie znaczy ze jest trollem poprostu ma zly dzien ^^

Opublikowano

Cs ma operacje, co chwile nowe skiny.

Rozwija się i to na dobre, pamiętam jak zaczynałem grę w cs:go(lipiec 2k14) i podczas szukania meczów, szukało około 200tyś ludzi a teraz 500+

Co do lola, to się nudzi, jak dla mnie.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Powiem tak, że cs na pewno się szybciej rozwija, Lol stanął już trochę w miejscu, lecz nadal w Lola gra najwięcej ludzi. Taka fajna ciekawostka, rok temu w cs grało dziennie 150 tyś ludzi, a teraz gra po ponad 400/500, także samo to pokazuję jak cs się rozwija. Myślę, że za rok w csa będzie grało już porównywalna ilość ludzi jak Lol/Dota2.

Opublikowano

Żadna z tych gier, nie będzie trwała wiecznie. Firmy, które odpowiadają za zmiany w tych grach, w ogóle nie słuchają graczy, a co za tym idzie tylko psują grę. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Moim zdaniem trochę bez sensu to napisałeś, że wystarczy pobrać l# czy bola. Tak samo w csie pobierzesz aima, wh czy coś innego też możesz kosić. 

@topic

Wydaję mi się, że w csie jest więcej cziterów ale community bardziej się stara ich banować. Jeden ma taki gust inny taki. Obydwie gry są grywalne.

Opublikowano

Cs jest bardziej dynamiczna gra natomiast rozgrwka w lolu jest mocno ograniczona. Kazda gra po czasie sie nudzi jednak cs go jest nowsza gra dlatego obstawialbym, ze to lol pojdzie w odstawke. Chociaz z drugiej strony taki metin ma juz ponad 10lat i calkiem dobrze sie trzyma w porownaniu do nowszych produkcji.

Srij9JT.png

Opublikowano

Napiszę tak: Obie gry są podobne jak zresztą dużo gier online.

W Counterze jak i w lolu nie ma zasady Pay2Win ale za to CS kosztuje około 30-60zł.

W Counterze jest mniej haxów bo w końcu są te przeglądy i aktualizacje kodów VAC'a.

Chodziarz z drugiej strony, (Liga) ma mniej eventów niż CS.

Counter jest dynamiczny a Liga przez pierwsze 20 minut jest nudna w **uj, myślę że liga pociągnie max. jeszcze 2 lata i potem koniec.

A cs? W te starocie gra pierdyliard osób od chyba 99 roku.

I dodam jeszcze bardzo istotny powód dla czego CS jest lepszy do wyboru...

Otóż widok FPS a nie śmieciowy 2D jak w Tibii.

Przede wszystkim chodzi o to że są serwery społ. a nie gówniane 5 trybów jak w lidzę.

Dziękuje, baj. ^CS RuleS^

Opublikowano

Moim zdaniem trochę bez sensu to napisałeś, że wystarczy pobrać l# czy bola. Tak samo w csie pobierzesz aima, wh czy coś innego też możesz kosić. 

@topic

Wydaję mi się, że w csie jest więcej cziterów ale community bardziej się stara ich banować. Jeden ma taki gust inny taki. Obydwie gry są grywalne.

W csie na servie wchodzi admin po 2 minutach i banuje tego kolesia z aimem czy wh :> w lolu raczej tego nie ma ;) w csie mam 200 gier+ przegralem i widzialem tylko ruska na aimie  w lola od 2k15 widze co mecz kolesia ktory napierdala na exploitach czy na sharpie :D

Opublikowano

Żadna z tych gier, nie będzie trwała wiecznie. Firmy, które odpowiadają za zmiany w tych grach, w ogóle nie słuchają graczy, a co za tym idzie tylko psują grę. 

Tutaj się mylisz, bo bardzo często zmiany w cs:go są konsultowane z top teamami, taz kiedyś o tym wspominał.

CX7Rrj.png

Opublikowano

W csie na servie wchodzi admin po 2 minutach i banuje tego kolesia z aimem czy wh :> w lolu raczej tego nie ma ;) w csie mam 200 gier+ przegralem i widzialem tylko ruska na aimie  w lola od 2k15 widze co mecz kolesia ktory napierdala na exploitach czy na sharpie :D

Tyle, że ja mówię bardziej o rankedach.

Opublikowano

Tutaj się mylisz, bo bardzo często zmiany w cs:go są konsultowane z top teamami, taz kiedyś o tym wspominał.

Tak jakby oni się znali... Mam Ci dać filmik jak pasha jakiś 1 miesiąc temu nie wiedział jak przejąć bota? Oni są od dobrej gry, a nie od analizy błędów itp.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Tak jakby oni się znali... Mam Ci dać filmik jak pasha jakiś 1 miesiąc temu nie wiedział jak przejąć bota? Oni są od dobrej gry, a nie od analizy błędów itp.

Na pewno mają więcej pojęcia od Ciebie. To, że nie wiedzą jak przejąć bota nie znaczy, że nie wiedzą co zmienić, żeby poprawić rozgrywkę.

CX7Rrj.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...