Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cofniecie 2 rang i 10 meczy ( NIE VAC)

Rzulty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż, dzisiaj grałem sobie caaaały dzionek, wszystko było okej. Az do czasu kiedy zremisowałem drugi mecz pod rzad i moje zycie zmieniło sie absurdalnie o 180 stopni! 
Moja ranga była na poziomie - MG3, gdyz po meczu ranga wskoczyła mi na MG1, oraz z 55 meczy, mam 45. 
Co najlepsze?
Nikt ze znajomych nie dostał vaca, NIKT. NIKT. mam kontakt z nimi, bo od poczatku tego konta gram tylko premade. wiec o co chodzi? :)

Sygnatura_nehrphp.png

Opublikowano

Nie musieli dostać vaca. Mogli dostać overwatcha. Weź wszystkich do poczekalni i wystartuj mecz wtedy się dowiesz czy wszyscy są czyści i nie mają bana ;)

sasawf.png

Opublikowano

Wszyscy czysci. Nawet gralismy dwa mecze....

Remzoo, ale ty nie chodzi o to ze ktos distal vaca. Nikt nie dostal.

Sygnatura_nehrphp.png

Opublikowano

No to jak nikt nie dostał vaca to pisz do supportu bo na MPC wiele nie zdziałasz 

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Nie wydaje mi się, błędy ich systemu są prawie nie możliwe.

...................\/...................

Opublikowano

Grałeś z cziterem 10 meczy.... mialem tak,mi tez z 10 cofnelo i range :/  cziter dostal vaca,ty jak z nim grales wbiles range i tyle.Nawet jak byl w przeciwnej druzynie.

Jakby był w przeciwnej to by meczy nie ugrali...

Opublikowano

Jakby był w przeciwnej to by meczy nie ugrali...

Dokładnie, pisał ze grali piątkę, więc hax tylko w enemy.

Dziwna sytuacja :O

Opublikowano

Vac to nie jest na pewno. Dam rękę sobie uciąć.

Zgłosiłem to. Teraz poczekam z 2 miesiące na odpowiedz o tego śmierdzącego supportu.

Dodam jeszcze, ze to jest 100% blad systemu. Bo dzis gralem znów mecz stała 5 i nikt nic. A ja sam czy z inna 5 nie gralem nigdy.

Sygnatura_nehrphp.png

Opublikowano

Ostatnio pisałem do supporta, pisałem marca, 2 dni temu dostałem odpowiedz :) Btw. to że Ci cofneło rangę nie znaczy że nikt nie cheatował, vac moze dopiero po chwili zaskoczyć u kogoś.

Opublikowano

Też tak miałem tylko nie cofnęło mi rangi. Miałem 103 wygrane mecze i po kilku godzinach miałem nagle 99. Też grałem w 5 nikt nie był odpalony bo do tego czasu nie mają VAC'a ani OW.

Opublikowano

Albo miałeś takiego pecha, że cały czas w przeciwnej drużynie grał jakiś cziter/albo gracz, który wylądował na overwatchu albo nie wiem, lecz wydaje mi się, że to jest najbardziej prawdopodobne. Czasami nawet nie wiesz czy gracz jest odpałem, bo samo WH prawie nic nie da jak nie umiesz strzelać, a Vaca i tak może dostać.

Opublikowano

Albo miałeś takiego pecha, że cały czas w przeciwnej drużynie grał jakiś cziter/albo gracz, który wylądował na overwatchu albo nie wiem, lecz wydaje mi się, że to jest najbardziej prawdopodobne. Czasami nawet nie wiesz czy gracz jest odpałem, bo samo WH prawie nic nie da jak nie umiesz strzelać, a Vaca i tak może dostać.

Nieee, patrze na fb i inne fora, i wiele osób cofka nie wiadomo czemu.

Opublikowano

A MOŻE grałeś pierwsze mecze z randomami? poleciały bany i tak się złożyło że grałeś z cziterem w teamie ale wtedy jeszcze nie czitował i dopiero teraz dostał vaca

Opublikowano

Nieee, patrze na fb i inne fora, i wiele osób cofka nie wiadomo czemu.

Czyli mowisz, ze nie tylko ja tak mam? Dobrze zrozumialem?

Jake, nie każdy mecz gram z moja ekipa na tym koncie.

Na drugim koncie pozwalam sobie na grę z randomami i nie mialem w zyciu takiego przypadku.

Sygnatura_nehrphp.png

Opublikowano

Na bank jakiś premade dostał Overwatcha lub VACa, skończyło się boostowanie znajomych na czitach, i dobrze Valve robi, powinni jeszcze banować wszystkich premadów, którzy są obvious cheaterami :)

Hugo _/
Opublikowano

bo był pewnie banwave i volvo sie pomylilo, ja ciagle mam 81 meczy. Pozostaje support.

edit: cofnelo mi 2 mecze ;vv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...