Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!

Otoz mam problem z bufami w butterflyu, gdy daje opcje zeby mi bufowal i daje start to wlancza bufa i niec nie robi jak juz buf bd gotowy do ponownego uzycia on znowu sie bufuje i tak wkołko co mam zrobic??

cd53f9ca290acf4e.jpg
Opublikowano

Witam!!

Otoz mam problem z bufami w butterflyu, gdy daje opcje zeby mi bufowal i daje start to wlancza bufa i niec nie robi jak juz buf bd gotowy do ponownego uzycia on znowu sie bufuje i tak wkołko co mam zrobic??

A ustawiłeś skille atakujące? Swoją droga dlaczego robisz nowy temat skoro jest już temat o motylku?

Opublikowano

Witam!!

Jezeli mu wsadziłeś cleric roda i myślisz ze ci zmieni bron i zacznie atakować to sie nie dziwie ;p

Ale jezeli rzeczywiście masz normalna bron itp... to problem moze tkwić w ustawieniach zobacz czy masz wlaczone atakowanie itp.. arena moze byc tez za mala dla tego nie zaznacza moba...

Pisze ci cos po prawej stronie w okienku? invalid target lub cos ?

sygnaahort.jpg

Opublikowano

A dałeś buffy na pasek F4 czy na F1

myl07.png

cSRO - OFFLINE

Server: ÍőµŔáۡĺ

Nick: MyL0

Level: 101

Build: Bicheon / Light /Cold / Pure INT

Guild: TheKillers * EliTe

Farming is finished 1.860.000

Opublikowano

To tak arene ustawilem (dalem set arena) i dalem 45, wszystkie skile mam na f1. Mam warrior/clerica, ale bufow uzywam tylko z warka.

no to masz odp buffy daje się na F4 a skille na F1.bo jak dales buffy na F1 to on nimichce bic i dlatego je caly czas puszcza ;q

myl07.png

cSRO - OFFLINE

Server: ÍőµŔáۡĺ

Nick: MyL0

Level: 101

Build: Bicheon / Light /Cold / Pure INT

Guild: TheKillers * EliTe

Farming is finished 1.860.000

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...