Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysły na serwer

KalimTSP

Reaktywacja TSP-Craft  

46 użytkowników zagłosowało

1. 1. Tryb rozgrywki

• Survival + Gildie/Klany/Frakcje
      11
    • Survival bez gildi
      4
    • Hardcore + Gildie/Klany/Frakcje
      6
    • Hardcore bez gildi
      4
    • Freebuild + Survival + Gildie/Klany/Frakcje
      6
    • Freebuild + Survival
      3
    • Freebuild
      3
    • Skyblock
      9
  2. 2. Drop

• Normalny z rud
      18
    • Z kamienia
      28
  3. 3. Płatne rangi typu VIP

• Tak
      22
    • Nie
      24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym postawić server TSP-Craft na nowo i potrzebuje pomysłów.

W tym temacie możecie mi w tym pomóc dając swoje propozycje

Zapraszam także do udziału w ankiecie.

Napisać można do mnie na pw bądź gg/skype.

Ps. jeśli chcecie już teraz wspomóc serwer klikajcie w moją sygnaturkę i się rejestrujcie.

Koniecznie jest potwierdzenie maila

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zagrałbym na jakimś dobrym serwerze SkyBlock. Proponuję, aby surowce leciały w jakimś małym stopniu z cobblestone'a. Co do rang płatnych typu VIP, to jedynie z jakimiś mniejszymi dodatkami, typu /hat, /feed, więcej domów do ustawienia, viproom, jakiś mały zestaw, kolorowy nick.

Opublikowano

Ja również chętnie zobaczyłbym jakiś ciekawy serwer skyblock jednak nie rozumiem sensu 3 pytania w ankiecie, mianowicie tak czy siak dodasz coś do item shopu więc jaki jest sens tego pytania. A drop może randomowa szansa na wygenerowanie się rudy na kamieniu kresu.

Opublikowano

Trochę źle sformułowałem 3 pytanie :P.

Tak dodam ale ilość głosów pozwoli mi na określenie w jakim stopniu mogę sobie na to pozwolić żeby zbytnio nie ułatwić gry :)

Opublikowano

Zagrałbym na czystym Hardzie :D bez pluginów gildii działek, ale skoro nie ma tutaj tej opcji wezmę SkyBlock.

Fajnie jakby były własne wyspy a nie podstawowe z pluginu, chodzi mi o nowo stworzone po komendzie :p

Nie ma znaczenia czy gra jest realistyczna czy nie, nieważne czy jest futurystyczna czy dotyczy przeszłości!

Nieważne czy ma dobrą grafikę, czy słabą, nieważne jest czy jest nowa, czy stara!

Gramy w gry które lubimy najbardziej, zaakceptuj wybory innych!

Bo wszyscy w nie gramy, jesteśmy jednością.

Jesteśmy Graczami!

Opublikowano

Freebuild z Dropem z kamienia oraz na początek bezpłatne rangi vip za kliknięcie Lubię to czy coś takiego.Po paru dniach możesz zrobić rangi płatne

Opublikowano

Dziękuje za propozycje :)
W tym momencie zajmuje się forum które niedługo będzie już gotowe.

Opublikowano

Z chęcią zagrałbym na serwerze, którego celem byłoby głównie przetrwanie, bez zbędnych gildii. System gildii na większości serwerów opiera się z reguły na dominacji dwóch, trzech największych i eliminowaniu oraz obrabowywaniu reszty. Ewentualnie połączony z Freebuild'em, to też zawsze jest ciekawym rozwiązaniem. ;)

sygnatura_1.png

Opublikowano

Z chęcią zagrałbym na hc(prawdziwym nie easy)+gildie z dropem z rud i bez Vipów. Na takich serwerach wg mnie będzie się swietnie grać­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...