Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

x22 xinstanthook 3.0

SwieZu1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo

Niedługo planuje kupić sobie tego cheata. Używał już ktoś tego cheata, jest zadowolony? A może ktoś poleci jakiś inny rage cheat. I jeszcze jedno czy ten cheat ma często detekcje?

Opublikowano

Detekcja jest zawsze po kilku dniach używania... Nie ma niewykrywalnych w 100% cheatów. 

Pobierz sobie darmowego i się staraj kryć.. Normalne się niczym nie różnią od płatnych. 

Pasjonat
Opublikowano

Detekcja jest zawsze po kilku dniach używania... Nie ma niewykrywalnych w 100% cheatów.

Pobierz sobie darmowego i się staraj kryć.. Normalne się niczym nie różnią od płatnych.

Są niewykrywalne lol -fadedcoder,chyba jedyny shellowy cheat, istnieje od 5-6 miesięcy i jeszcze nigdy nie miał detekcji, może przez to, że wie o nim mała liczba osób. Sam na nim grałem i działał elegancko - 0 vaców, 0 ow.

.

Opublikowano

Popieram @Marcoly

dobry rage interwebz ale mial detekcje 17kwietnia.

Ogonie nie gram na rejdzach to ci nie powiem nic lepszego od interwebz

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Nie detekcji tylko im bazę hackneli, wszystko zleakowane i od deface stronki nie wstała jeszcze. Ja bym osobiście iwebza nie kupował, ale rób co chcesz.

Opublikowano

Nie detekcji tylko im bazę hackneli, wszystko zleakowane i od deface stronki nie wstała jeszcze. Ja bym osobiście iwebza nie kupował, ale rób co chcesz.

e tam, na iwebzie sie smieja z tego xD

Opublikowano

x22 ma bardzo często detekcje, dodatkowo są tam funkcje, które wywołują untrusted ban (f**k logic). 

Osobiście poleciłbym iwebz, wcześniej grałem też na unityhacks, ale dostali detekcje 2-3 razy w ciągu 2(?) miesięcy, więc też nie najlepiej. Dużo osób poleca też dla high-minded, ale jest to "legit" cheat, więc nie masz tam rage funkcji. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

x22 ma bardzo często detekcje, dodatkowo są tam funkcje, które wywołują untrusted ban (f**k logic). 

Osobiście poleciłbym iwebz, wcześniej grałem też na unityhacks, ale dostali detekcje 2-3 razy w ciągu 2(?) miesięcy, więc też nie najlepiej. Dużo osób poleca też dla high-minded, ale jest to "legit" cheat, więc nie masz tam rage funkcji. 

high-minded infected s**t, nie polecam xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...