Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ocena sprzetu.

Lubie_Lody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ocenicie mi ten komputer? Jest dobry? Warty swojej ceny? Z gory dziekuje za odpowiedz:) 

Podzespoly:

- plyta glowna:  MSI B75A-G43

- procesor: Intel Core i5 2500

-ram: GoodRam 2x 4gb 1600 mhz

- dyski: Seagate 1000gb i drugi 250 gb

- zasilacz: Chieftec GPS-600A8, 600W

- grafika: NVIDIA MSI GeForce GTX 650 Ti Boost 2GB DDR5 Twin Frozr

- karta dzwiekowa: ASUS Xonar DG

- obudowa: Brutus 410 Pure Black AT

cena 1500 zl do licytacji, komputer uzywany, gwarancja jeszcze jest na wiekszosc podzespolow tylko nie na obudowe. Najszybciej konczy sie gwarancja plyty glownej czyli we wrzesniu tego roku a najpozniej karty dzwiekowej i ramu w czerwcu 2016. Sprzedawca napisal ze jedynym minusem jest dysk i brak ssd.

Jak myslicie, oplaca sie kupno tego komputera? Glownie zalezy mi na grach typu cs:go.

Opublikowano

Jeżeli wylicytujesz w miarę tanio tak około 2000 tyś to się opłaca kupić, powyżej ceny 2000 tyś złożysz na lepszych częściach.

Opublikowano

Wydaje mi się, że opłaca. Nie wydaje mi się jednak, abyś za 1,5k złożył lepszego, a to, że używany, to raczej nie aż tak fest, skoro jest jest coś gwarancji. Nowy taki teraz stoi za +/- 2 300-500. 

Opublikowano

1500 to dobra cena. Powiedzmy do 1600 jeszcze jakoś się opłaca, ale powyżej bez ramu już nie.

nie rozumiem jak bez ramu?;c przeciez ma 8 gb w dwoch kosciach;c

Opublikowano

Przeczytalem gdzies, ze zestaw jest bez ramu. Nie wiem gdzie ;p

Do 1800-1900 warto

Napisalem ze sprzedawca napisal ze najwiekszym minusem jest brak dysku ssd moze tutaj sie pomyliles xD

Na tym komputerze w csgo ile bedzie fpsow?

Opublikowano

Napisalem ze sprzedawca napisal ze najwiekszym minusem jest brak dysku ssd moze tutaj sie pomyliles xD

A co my, wróżki ?

Opublikowano

Myślę, że na każdych ustawieniach 100+ wyciągniesz spokojnie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...