Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triadica - Zeszla Na Dno

GooDin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja również grałem na Triadica. Nawet wbiłem tam 3 lvl i zarobiłem 100k gold. Oczywiście te 100k przeznaczyłem na Yangbug który robię im co jakiś czas ^^. Ogólnie serwer DNO!

Pozdrawiam,

Zonni

30.01.2010 - 16.06.2013 - Główny technik i administrator Yitian2/XLasT. <3

Tworzę i sprzedaje: Lib'y, Questy, GUI, nowe systemy, funkcje bla bla bla. Wszystko prócz grafiki i przeniesienia metina na nowy silnik graficzny.

Kontakt na PW.

Opublikowano

Z tego serwa jedynie początki Longju99 były dobre, potem zaczęła sie kradzież kont i dawanie AjTemsów kolegom, i wszystko poszlo w chuj ...

Triadica to totalne gówno, niesprawiedliwe prawie jak PL!

A najgorsze jest to, że mieli konta z L99, ale nie zostawili ich, tylko usuneli i kurwa nowy serw ...

Na jakiego chuja to robili co ?!

Czekam aż mi wbiją 100% i przesiadam sie na nowe konto ;D

Opublikowano

@up

dlatego usunęli, bo Andrzej rozdawał itemki kolegom z Shinsoo (taka jest oficjalna wersja)^^

A na Triadicy Czervik rozdawał kd masakry ^^

i jeszcze bambo odchodzi...

Postoi max 3 dni bez dobrego GA...

Opublikowano

Gralem na tradicy jakies2 dni ale stwierdzilem iz wole isc na jakiegos chinola :D lepiej mi grac na takich :D

A na tradice nie narzekalem :D

nie regulaminowa sygna.

Opublikowano

Ta... Andrzej raz wywalil tigramy +9 na /inv ja zajebalem z ziemi wystawiam za 999kk i od razu wszyscy ze mam itemy od gm..... A potem gostek dal mi za to 100kk i bana zalapal xD

Czekam aż mi wbiją 100% i przesiadam sie na nowe konto ;D

Opublikowano

Powiem krótko

Sponsor piz*a i szm*ta !!! jak byl jeszcze serwer l99 to mi kur*a dupe lizal ... Teraz nawet nie odpisuje.

To samo bambus ... jak odpisze to zawsze jakiegos focha jeb*ie -.- ale wole jego niz tego ich "sponsora"

zawsze pomagalem jak bylo l99 ... ale oczywiscie 0 wynagrodzenia !!! Olali wszystkich i ja tak samo ich olewam.

Wkoncu sie wkur*ie i beda mieli fajne lagi na tym serwie przez moja komende na VPS -.-

Nie zebym grozil ale wiele osob sie zbuntowalo, nie tylko ja.

GM'owie tacy sami jak na l99, od nesza dostalem na l99 konto z 80+ lvl eq+9 all kd masakry itp. kazdy znajomy ga/gm dostawal co chcial.

teraz stawiam swojego serwa xD hamachi jak tak, ale cos bardziej ogarnietego i nie da sie zbugowac map :P

strona: bc2-site.pl

wole grac na kazdym hamachiu niz na triadicy !!!

Jesteś doświadczonym graczem ? Weź daj -

old_school.jpg

Opublikowano

server do dupy ;d

Wolny exp, słaby drop i w ogóle GM daja lvle i itemki przyjaciolom -.-

18706.png31824.png

32441.png33149.png

32619.png31684.png

24476.jpg33125.png

Opublikowano

Miałem nadzieję że ten serwer będzie dobry, jednak myliłem się.

Może i szybki ale obsługa serwera do dupy.

Pisząc na fascie "Czy jest jakis GM lub GA?" GM czy też GA nie odpowiadał, a był on na serwerze.

Scierwo jakich dużo. Takie jest moje zdanie

"Usunięte wszystkie bugi" - Niby tak usunięte że mapa OX jest zbugowana :lol: (Sam GM pisał)

Opublikowano

A wiesz dlaczego jest arena zbugowana? Nie... więc? ;]

Ona nie jest bugnięta tylko nie ma sensu robić OX jak każdy przycina na "przywołaj partnera" wprowadzone do klienta...

a tak btw, co wy piszecie o Longju...? :]

Serwery wam się pomyliły...

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...