Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triadica - Zeszla Na Dno

GooDin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze to serwer zrobili by grali znajomi

po drugie jak cos ci nie pasuje to znajomi gm uruchamiaja swoje kontakty

po trzecie zamkniecie posta na forum mpc tez o tym swiadczy

po czwarte dawanie expa na 1 o 150% wiecej dla kogos znajomego oczywiscie moze skorzystac kazdy o ile trafi na ta godzine

po piate nie grajcie juz na tym serwie bo jak widac Sewer to dno gm nie wie jak powiedziec nie. nie jest asertywny

po szoste cholerne bugi i irytujacy post wszelkie bugi usuniete

DZiekuje

wypowidajcie sie na ten temat i mowcie dla kazdego recenzje tego serwa

I just wanna help you...

Hey, sexy boy, set me free,

Don't be so shy, play with me,

My dirty boy, can't you see

That you belong next to me.

Opublikowano

Z wszystkim co napisałeś się zgadzam , " Triadica " od początków Longju99 to był shit ! Ile gm'ów rozdawało itemy kolegom .. i zawsze wymyślali bajki . ;)

Raczej nie ten dział pisz w serwerach prywatnych .

Pozdrawiam.

beznazwy65.png

C Z A S_P O J E C H A Ć_Z_I D I O T A M I

W I Ę C_J E S T E M

Opublikowano

Nie w tym dziele :) ale w moda sie nie bende bawil :)

Dobra teraz cos odemnie na temat serwa:

gralem bylo wmiare normalnie :) a tu nagle napisalem na ogolnym "kto lubi hppaya (tego glupiego dzieciaka gm) -ja nie" dostalem bloka na szept i czat :) akurat lowilem wiec pojawil sie kolo mnie gm i napisal elo wam ktos ma fb ja jedyny nie odpisalem bo nie moglem to dostalem bana :) "gz dla teamu" dobra po jakims czasie (3-4 dni) dostalem ub i dralem dalej :) po 2 dniach usuneli mi konto iczekalem ponad 3 dni aby synek dolaczyl moje konto do postaci :) ok gralem dalej :) chodzile msobie na dt solo az tu nagle jakies dziecko 55lvl wbijal mi na dt i co konczylem to zabijal mi wczesniej krola i nie bylo kowala - gm mi nie odpisal gdy napisalem do niego w tej sprawie :) ale ogolnie to nawet wporzo serw nie liczac licznych bledow bugow i zapewniania teamu "wszystko jest wpozadku" moja ocena serwa 2/10 (2 za atmosfere)

@edit

Przypomnialem sobie ;d ukradli mi potem tam konto i gdy wziolem przypomnij haslo tu bum ;d nie dziala zmieniam ocene serwa 1.5/10

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

ja osobiscie patrze na server z 2 stron:

-server sprzetowo jest zaje*bisty :)

-lecz team do dupy, w m1 gm rozwawal rangi "rycerski" i oczywiscie rangi dostaly osoby z max 10lvl (kumple gm?!)

-eventy sa organizowane bez zadnego uprzedzenia -.-

mozna by jeszcze wiele wymieniac

PS ja osobiscie zakonczylem gre na 79lvl [ PrzemanS ]

@edit up mi przypomnial

ja takze jak up dostalem blocka na szept i pisanie za to ze napisalem do gm " czemu kuple dostaja od niego eq "

Pozdrawiam ZWIERZA KTORY DOSTAL PERMA ZA WULGI

Zapraszam ;-)

PrzemanS.gif

Opublikowano

Ja na tym serwerze nawet nie grałem. Wszedłem na serwer a tam ludzie już w stalach +9 latali. Serwer to dno!! masz + koleego

22618.gif

40863.png

To ja Zabrzan, tutaj mam unbanned.

Jeśli Ci pomogłem, daj plusa, a jeśli oczekujesz pomocy ode mnie, napisz na pw ;)

<3

Opublikowano

najlepszy byl i jest x-world chociaz skonczylem tam gre to jednak wspominam swoich starych znajomych Pozdro dla Vscana Fma i całej Elicie

Skonczylem tam gre poniewaz zbyt duzo stracilem na ulepszaniu niz zyskalem

a co do tematu tradica tak troche jest 4fón duzo noobow nawet tych top tylko wybrancy sie licza a w tym gronie nie zawita pan szanowy GM! Na stos z nim cos doniego napiszesz ten odrazu ban lub niewiem warn

Opublikowano

Moim zdanie Tradica to scierwo totalne wbijam na ten serwer a tam odrzu cos powiedziałem nie tak i odrazu lipa ostrzezenie 1-dniowy ban. Ciekawe czy dal by kumplowi (starszemu-Bo ja mysle ze Team to dzieci) bana. Napewno nie bo by po mordzie oberwal :) dlatego nie gram na takich serwerach. moim zdaniem Play4Fun jest najlepszy klniesz sobie i GM nic ci nie robi banuje tylko za haki skill hacka itp POZDERKA

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ostro jedziecie po tym serwie a żadne z was nie postawił się na miejscu GA.

Może on nie zna waszego zdania, moim zdaniem taki temat powinien powstać na forum serwera a nie tutaj, wtedy może się coś zmieni, ale tworząc temat na mpc nic nie zdziałacie. Przez to serwer tylko traci graczy.

02758850976702993171.png
Opublikowano

Zostawię wam to lecz przenoszę do prywatnych ogólnych

Nie spamcie za dużo

Napiszcie im też na forum

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

rangi były rozdane "rycerski" za to jak gracze "nieliczna grupa graczy" pomagała zbierać wywalane przez "boty" yangi....

a tak btw,

jakie masz bugi no...? :)

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

zgadzam sie gm z jinno zawsze daje itemki ludziom .i to nie tylko na tym serwie lecz na wielu

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

A mi ktoś się włamał na wszystkie moje konta: 3 sklepy,2 buffy, 1 fb ^^ i coś tam jeszcze...

to było bardzo dziwne...

Gość Mounthains
Opublikowano

Bo bezemnie to nie to samo ^^

Nie ma kto zabawiać graczy... :D

Na serverze nawet nie grałem, ale team znam i ''ujdzie'' : >

ta bo happy-a znasz -,-

top@ Byłem gm-em na l99 i mi się to znacznie nie podobało...

Szukam sobie "fragów do banowania" a tu nagle widzę gm-a wywalające itemki....

Się wkurzyłem i zrobiłem własną postać (może ktoś zna "Exe" i dawałem sobie itemki) Co to za frajda -,-

GA dobrał odpowiednich gm-ów.Albo trzeba było im zablokować komenty /item i by był spokój.

Opublikowano

zal mi tradica na dno aaa xDa jeszcze gorszy xlast sorki za 7x czcionka :)

DAWAJ MI ,,-'' !

NO CO DASZ?

CZEMU NIE? NO CZEMU ZWANIACZKU ?? NO CO SIE TAK GAPISZ JAK SMOŁA U BABKI?? NO DAWAJ JUZ ,,-'' SZYBKO!!!

NO TO ZNÓW JA DAWAJ MI ,,-'' NAWAL ILE WLEZIE...

NO I SŁUSZNIE POSTĄPIŁEŚ DZIĘKUJĘ.

Opublikowano

Dobra spoko niby kiepski serw ale dostalem od kumpla konto ;d ok 75 body mysle se co mi tam wejde ;d byl akurat na tysiakach a patrze a tu gm hppa-y wywala itemki i daje jakiemus 1 lvl-owi 75 lvl i pro itemy +9 ;d brawo dla teamu ze powtaza to sie to co kiedys :) nawet mam ss jak hppay wywala itemy +9 (zale zlodzieje bojowe stale itp) ale dzies sie zapodzial ;d

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Grałem na longju99 oraz na triadicy i l99 było o niebo lepsze;p. Nie gram już na triadicy ale takie moje pytanie skoro tyle osób żali się na tamtego GMa, który rozdaje eq to czemu go nie wyrzucicie z teamu i nie dodacie jakieś naprawdę zaufanej osoby?

Opublikowano

Dobra spoko niby kiepski serw ale dostalem od kumpla konto ;d ok 75 body mysle se co mi tam wejde ;d byl akurat na tysiakach a patrze a tu gm hppa-y wywala itemki i daje jakiemus 1 lvl-owi 75 lvl i pro itemy +9 ;d brawo dla teamu ze powtaza to sie to co kiedys :) nawet mam ss jak hppay wywala itemy +9 (zale zlodzieje bojowe stale itp) ale dzies sie zapodzial ;d

Tak... Akurat udało ci się wtrafić w taki moment... No to może pokażesz nam ten ss? Bez dowodów to ja sobie mogę np. powiedzieć 'haha mam 100 lvl i eq +20 na pl'u bo Gm to mój brat'...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...