Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chcecie DivineWorld S2?

ExetY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Nie można wyświetlić żądanej strony. Może ona być chwilowo niedostępna, wybrany link może nie działać lub możesz nie mieć uprawnień do wyświetlania tej strony.

Opublikowano

­Nie można wyświetlić żądanej strony. Może ona być chwilowo niedostępna, wybrany link może nie działać lub możesz nie mieć uprawnień do wyświetlania tej stro

Już powinno działać :)

Pasjonat
Opublikowano

Czesc :)

Chcecie Reaktywacje Divine World s2 ?

Wbijac na Facebooka

xyz

Ludzie ogółem chcą, na forum sporo takich postów. O reaktywacji tak samo, a po chwili rozgłosu cisza. Daj jakieś konkrety.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

­Najpierw, to pliki DW trzeba by było odbugować. Potem myśleć o starcie s2. Co prawda, Divine był wspaniałym serwerem, mimo masy bugów. Także na tak.

Opublikowano

nie chcemy  divine  to juz przeszlosc nawet jak bys zrobi remake  to i tak nie bylo by to samo co kiedys 

Opublikowano

Serwer jak najbardziej był klasykiem posród 4fun. Reaktywacja by się przydała ale z ogarnięta administracją :) Odbugować wiele rzeczy, dodać jakieś ulepszenia nie mówie tutaj o jakiś nowych broniach itp tylko poprostu np takie proste rzeczy jak więszke eq itp. Żeby trochę zmienić na dobre ale nie zmieniać klimatu starego serwera :)

Opublikowano

Jeśli byłoby dużo osób chętnych do gry (Dobra reklama serwera) oraz serwer byłby dobrze zrobiony i stabilny to oczywiście, że tak. ;)

Opublikowano

Ja myśle że postawienie serwera na starych plikach to dobry pomysł jedyne co trzeba zrobić to odbugować :) nie ma co dodawać nowości pro elo source czy nowych itemów bo nie ma sęsu bo to zniszczy klimat. Pamiętam mojego bodzika WilczyDuch 250lvl coś pięknego ^^ tylko admin dobry potrzebny i można działać.

Opublikowano

Było już dużo identycznych tematów, ale tak, Divine zdecydowanie miało w sobie ten klimat, którego brakuje w nowych serwerach.

Opublikowano

Chciałbym. Stary dobry Divine to było to. Najlepszy serwer na jakim grałem  (pomimo bugów) i lepszego pewnie nie będzie.

Nie

Opublikowano

Divine jeden z lepszych serwerów na jakim grałem ;) tak wiec jestem na TAK !

ZuA2vj6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...