Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chcecie DivineWorld S2?

ExetY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie widze sensu odgrzewania starego kotleta

a ja widzę ;p 

ZuA2vj6.png

Opublikowano

reaktywujcie najlepszy serwer na jakim grałam tyle ile razy mnie okradli mogła bym i grać do dziś tylko inna

administracja która by nie olewała graczy i serwa (pan darek side ) reeaktywujcie czekam na to od dawna!

reaktywujcie naprawdę dużo osób czeka na powrót tego priva .

wilowo.jpg

Opublikowano

reaktywujcie najlepszy serwer na jakim grałam tyle ile razy mnie okradli mogła bym i grać do dziś tylko inna

administracja która by nie olewała graczy i serwa (pan darek side ) reeaktywujcie czekam na to od dawna!

reaktywujcie naprawdę dużo osób czeka na powrót tego priva .

Jedynie kto olewał serwer to Dark, a Szczepanek nie miał dostępu do niczego prócz GM'a i forum.

Byłem w ekipie i wiem jak sprawa wyglądała.:P

Opublikowano

Co do plików divine - właściciel z mojej miejscowości :) Rozdawał te pliki za $ + jeszcze Gladora :)

...................\/...................

Opublikowano

Jestem na tak. Najlepszy serwer, na którym grałem, chociaż była masa bugów i tak grało sie z*********e! Tyle znajomych, tyle pvp, te wojny gildii, po prostu było to coś w tym serwerze, że chciało się grać, a teraz? Przeważnie pogram kilka dni i do widzenia.. :) TAK TAK TAK!!!

Opublikowano

Jak chcesz kupic pliki divine to sie wstrzymaj. Darek sprzedal te pliki juz wielu osobom...

Za późno to napisałeś, on już je ma. Co prawda, bug na bugu ale próbuje odbugować - jeżeli nie mylę właścicieli. 

­

Opublikowano

Reaktywacja to dobry pomysl tylko bez zadnych dodatkow wystarczy odbugowac pliki :) I dobrze zareklamowac serwer + W miare czeste evenciki i napewno graczy byloby duzo :) Narazie kazdy pisze o reaktywacji a malo robiciee w tym kierunku ;/

8999514546913221016689.png

Opublikowano

Jedynie kto olewał serwer to Dark, a Szczepanek nie miał dostępu do niczego prócz GM'a i forum.

Byłem w ekipie i wiem jak sprawa wyglądała. :P

i o niego tylko mi chodziło największy frajer...

wilowo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...