Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] EVote - Skript na głosowanie na dzień!

Gość xMNx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Z nudów postanowiłem sobie napisać skript na głosowanie na dzień.

Skript jest bardziej na serwery Creative/Freebuild, ale graczom może ułatwić rozgrywkę.

Nie jest on skomplikowany i nie ma dużo komend. Nie planuję go ulepszać, bynajmniej nie na razie.
Komendy:

/glosuj dzien - rozpoczyna głosowanie na dzień

/glosuj - daje głos na dzień.

Obsługa:

Wystarczy, że połowa graczy obecnych na serwerze zagłosuje, to automatycznie robi się dzień.

Skript nie ma permisji, więc nie trzeba się męczyć, a samo głosowanie można rozpoczynać od nowa co 5 minut.

Pamiętajcie też, że na serwerze musi być PRZYNAJMNIEJ 3 graczy, żeby można było zacząć.

Pragnę również dodać, że jeżeli nie zostanie przegłosowane, to dnia nie będzie.

Galeria:

Rozpoczęcie głosowania:

9051314300391031098759.png

Wygląd, gdy ktoś próbuje głosować tuż po głosowaniu:
4225314300392051098759.png

Download:

Kliknij, aby pobrać!

Skript został zrobiony WYŁĄCZNIE przeze mnie, jeśli macie problem z konfiguracją lub znaleźliście błąd, proszę to napisać na PW.

Opublikowano

Na prawdę fajny skrypt! Nie widziałem jeszcze takiego :P

Łap + ;)

Ale mógłbyś dodać jeszcze opcje zmiany wiadomości bez grzebania w kodzie bo, niektórzy tego nie ogarniajo :P

POLUB

Opublikowano

­@.Jake Zawsze mogą się ze mną skontaktować na pw. Nie widzę sensu przeciągać skriptu. :)
@Edit Dodaję parę ss'ów.

Opublikowano

No, no... Jak na skrypt to bardzo prosty i oryginalny pomysł. Podoba mi się to, tylko jak wiadomo to skrypt, a ja np. jestem przeciwnikiem skryptów, lecz bardzo mi się podoba pomysł daję ci za to 5/10 było by więcej lecz to skrypt. Chociaż słabo było by pisać tak prosty plugin :P

531001454960877632167.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...