Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bóg] Ao Kuang vs Ne Zha vs Hou Yi vs Thanatos

Queniks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, zastanawiam się jakiego boga sobie kupić mam na oku tą czwórkę wymienioną w temacie.

Kogo najbardziej polecacie z tej czwórki proszę o + i - tej postaci.

Opublikowano

Ne Zha, duże obrażenia jednak niska kontrola tłumu. Hou Yi, wysokie obrażenia obszarowe, dobre ultimate jednak z początku duży czas odnowienia i trudny dla nowego Gracza.

Thanatos, głównie do jungli jeśli mówimy o conqueście, duża wytrzymałość może się leczyć zadając obrażenia. Wysoki damage, średnia kontrola tłumu. Postać dobra jednak grając nią nieumiejętnie bywa papierkowa.

Opublikowano

Ao-kuang to dobra postać. Najlepiej robić go pod speed-atack, trzeba nim ogarniać, ale ulta ma bardzo fajnego, zwłaszcza gdy uda się zmienić smoka. 

Fajne jest też jego znikanie, polecam bo można nim fajnie namieszać. :D

Opublikowano

@DamianPL12

Kiedy ty ostatnio grałeś w Smite? Ao kuang to całkowicie inna postać.

@topic

Ja bym wybrał Hou Yi, bo jest dosyć łatwy jak dla mnie i w late można spory damage wycisnąć.

Koleś się nie pyta o kuku, a wy mu go polecacie o.O.

Opublikowano

powiem tak ne zha był królem krytów zanim mercedes wszedł do gry jest bardzo fajny ale jego słabość to brak ucieczki a ma tylko przybliżenie które może go zabić łatwo, ho yi to chyba teraz najsłabszy adc w mecie więc raczej nie polecam po jego nerfie na jedynkę trudno nim się gra 

Thanatosa to musisz grać od early dobrze większość graczy kupuje go z powodu ładnego wygląndu jego jedynka wymaga przećwiczenia, a po za tym to trzeba dobrze junglować nim  

Najbardziej polecam Ao ponieważ dostaje on buffa w kolejnym patchu będzie na ulcie robił natychmiastowe zabicie gdy przeciwnik ma mniej niż 30% życia!!

to jest sporo 

Opublikowano

Zależy na jaką linie chcesz iść.

Jeśli na adc to Hou Yi, chociaż on przegrywa z każdym innym hunterem.

Jeśli na jungle to z postaci, które wymieniłeś to Thantos - bardzo mocne early, w porzadku midgame i słabiutkie late-endgame. 

Ne Zha też nie jest za często pickowna, bo jej ult targetuje tylko 1 osoba, tak samo jak 3 skill. 

Dla mnie Ao Kuang to jeden z gorszych picków w grze. Jeśli skończy mu sie 2 to przestaje robić dmg. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...