Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwany Technik serwera Metin2 - Współpraca z Yotuberami...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witamy Serdecznie(MORI-Nowy Styl Metin2,xCruzer)

Poszukujemy technika serwerów metin2.

Technika, nie pseudo-technika   :)

Który Posiada mnóstwo czasu i posiada ts mikrofon ponieważ innej osoby nie szukam kontakt przez samo gg mnie nie intersuje...

Musi być to osoba która umie postawić serwer na source i ogarnia wszystkie podstawy..

Mamy wiele pomysłów i koncepcji na serwer, dlatego

najlepiej jakby osoba na prawdę znała się na rzeczy,

aby móc wprowadzać nowe propozycje w życie.

Od zawsze postawienie serwera było niejako

jednym z naszych celów. Na YouTube rozwijamy się

już od dłuższego czasu. Myślę, że nasze kanały osiągneły

taki pułap, że możemy o tym myśleć.

Troszkę informacji o nas:

Jak wiadomo jesteśmy Yotuberami,

Nagrywanie zajmujemy się już od pewnego czasu i mamy naprawdę wiele mega pomysłów na serwer..

Mamy po 17lat  i mamy mnóstwo czasu,oto nam właśnie chodzi poświęcić mnóstwo czasu i zrobić mega projekt...

Oczywiście wykładamy również pieniądze na wszelkie podstawy...

W razie jakichkolwiek pytań bądź też ofert zapraszam do kontaktu 

lub GG : 53187398

post-1353868-0-20284600-1429994321_thumb.png

Opublikowano

Proszę kontaktować się prywatnie przez gg (wysłałem zaproszenie) gdyż mam zapytanie dotyczące serwera.

Pisz po Polsku bo jest różnica czy robisz komuś "łaskę" czy "laske" :)

Opublikowano

Coraz więcej YT-berów robi serwery... Uwierz, że z nagrywania filmów wyjdziesz lepiej niż z posiadania serwera. Taki Tream na przykład - myślisz, że czemu nie otworzy swojego serwera ? :) Mimo wszystko polecam :)

Opublikowano

Ja rozumiem, ale zobacz też jak to się kończy. Wiem, że nie każdemu zależy tylko na hajsie i pracuje ostro - być może też taki jesteś. Ostatnio upadł dosyć fajny projekt od YT-bera: A******s. I widać, że się chłopaczyna starał a teraz musi przyjąć hejt na klatę, bo były bugi, za które on nie odpowiada.Z drugiej strony Ar3lkowi (też YT-ber) ostatnio wypalił serwer. Zastanów się 2x zanim wejdziesz w coś takiego. A na MPC raczej odpowiedzialnego technika nie znajdziesz.

Opublikowano

Wiesz, każdy tak mówi, a potem wychodzi albo klapa, albo super serwer, na którym są bugi, których nie udało się wystarczająco wcześnie wykryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...