Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja odnośnie przyszłości WR

kto-ty?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem co wy o tym myślicie ale ja mówie jedno wróciłem do grry po 3 tygodniach warrock wygląda teraz jak "ścierwo" tylko tak można to teraz nazwać. 

Te logowania aby tylko nikt nie miał konta drugiego...

Nowy HackShield następne gówno które bardzo prosto jest obejść. 

Miało nie byś w ogóle hacków i jak mamy panowie i panie ?  Robią nas w chu** aby tylko mieć kase.

Zobaczcie oni dodają przedmioty tylko tym krajom które najbardziej inwestują w tą gre. Bo każdy już rozumny POLAK wie że nie warto jest wydawać na coś takiego jak ta niby gra.

Jeśli też podobnie myślicie o tej grze napiszcie niech każdy się dowie że nie jest warto do tego wracać.

PS: To jest jedynie moje zdanie przepraszam za wulgarne słowa w wypowiedzi ale tego inaaczej nie da się opisać.

po6z.jpg

Opublikowano

Popieram twoją wypowiedź, Nexon zniszczył serwer globalny doszczętnie. Ponadto rżnie przysłowiowego głupa, że wszystko jest w należytym porządku, a nawet lepiej, niż było kiedykolwiek w historii międzynarodowej wersji WRa. Nowy system logowania - poniżej dna; nowy system anticheat - poniżej dna; ciągłe wprowadzanie promocji na przedmioty za NX, kosztem braku aktualizacji gry - bez komentarza.

Opublikowano

Dla nich tylko i wyłacznie liczy sie zarobek :) oszukuja ludzi ze wszystko jest w jak najlepszym pozadku a tak naprawde jest jeszcze gorzej :) 
daja nowosci na IS ii rzna kase tym potrafia sie zajac zeby wprowadzic nowe bronie itd

lecz juz zeby zajac sie tak naprawde warrockiem nie maja czasu ciekawe co bedzie w czerwcu jak Inna firma przejmie WR

najlepszy warrock jaki pamietam byl za G1 :) i do tego warrocka bym sie cofnął 

Opublikowano

Nexon to zniszczył. Jedyne co można zrobić to się modlić o nowego lepszego dystrybutora gry lub grać na Montanie/Filipińskim WR.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

no racje macie że z tymi nxcash to już jest żenada

najchetniej to tez bym przestał grac w wr, tylko ze nie mam żadnej dobrej alternatywy za warrocka bo raz ze mam slabego kompa, a dwa ze jestem graczem bg

Nie gram na hackach

:)

We are Legion

We do not forgive

We do not forget

Expect us...

Opublikowano

@卿SeleX a pamiętasz może jakie wyprzedaże były na miesiac przed przejęciem przez Nexon, warrocka? nawet na retaile sie rzucili

to dowodzi, że WR nastawiony jest na portfele graczy juz od dawna

klimat gry juz nie wróci - i to że skakało się po mapie glównym kontem i nie było banów tez

Hejo

Opublikowano

Śmiać mi się chce teraz z tych ludzi co pisali że to dobrze że nexon przejął WR i będzie lepiej niż za czasów GF, teraz WarRock to jedno wielkie gówno za przeproszeniem i z dobrej wojennej gierki zrobili drugie NosTale a na dodatek zależy im bardziej na kasie niż żeby pomagać graczom. Serio myślicie że Nexon od tak sprzeda innej firmie WarRocka? przecież to dochodowy interes i nawet nie myślą żeby sprzedać. 

Opublikowano

Śmiać mi się chce teraz z tych ludzi co pisali że to dobrze że nexon przejął WR i będzie lepiej niż za czasów GF, teraz WarRock to jedno wielkie gówno za przeproszeniem i z dobrej wojennej gierki zrobili drugie NosTale a na dodatek zależy im bardziej na kasie niż żeby pomagać graczom. Serio myślicie że Nexon od tak sprzeda innej firmie WarRocka? przecież to dochodowy interes i nawet nie myślą żeby sprzedać. 

@Stalker. sprzedać na pewno nie sprzedadzą. Niedługo kończy im się licencja na prowadzenie War Rocka, uzyskana od Dream Execution. Choć to bardzo mało prawdopodobne, istnieje możliwość, iż jakaś inna firma przebije w przetargu ofertę Nexona i przejmie wersję międzynarodową.

Opublikowano

Grałem w WR od dość dawna. Teraz syf kiła i mogiła, chociaż miałem nadzieję, że Nexon ogarnie ale na to się nie zanosi. Przerzuciłem się na CS:Go i nie żałuję ;) Czasami na Montanie można pograć ale te dawne dobre czasy nie wrócą ;(

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

@Stalker. sprzedać na pewno nie sprzedadzą. Niedługo kończy im się licencja na prowadzenie War Rocka, uzyskana od Dream Execution. Choć to bardzo mało prawdopodobne, istnieje możliwość, iż jakaś inna firma przebije w przetargu ofertę Nexona i przejmie wersję międzynarodową.

Nexon ma licencja kupioną na 5 lat.

Moje konta WarRock:

Lvl 98 j9Ko3Ow.pngSNOBEK ( Konto od samego początku moje sprzedane na 97lvl)

Lvl 70 BonzoArmando( Konto od samego początku moje sprzedane na 70vl)

Opublikowano

Nexon ma licencja kupioną na 5 lat.

@snobek1 dzięki za sprostowanie, każdemu zdarzają się pomyłki.

W tym przypadku życzę osobom grającym na serwerze międzynarodowym wytrwałości, gdyż jeszcze trochę musicie się pomęczyć z tym nieudolnym Nexonem.

Tak na marginesie... Raz, że XIGNCode jest znacznie prostszy pod względem łamania zabezpieczeń od HackShield, to dwa... Co to ma w ogóle być ja się pytam? xD

ca6e7a9e47c4daeb93855a0ea083bd6c.png

Opublikowano

Grałem w Warrocka z 3-4 lata temu - odeszłem przez nadmierną ilośc hacków. Dzisiaj mogę potwierdzić Twoje słowa... w dodatku hacki jak były, tak są, grać się nie da, kontaktu z supportem 0, liczy się tylko kasa.

Opublikowano

W sumie gram jakieś 1-2 dni w WR od przerwy i powiem wam że co do cheaterów to zauważyłem że Nexon ciągle ich banuje na pasku ciągle widzę jak informują kto został zbanowany i za co, widać że próbując coś robić może nie tylko im zależy na kasie? na dodatek jeszcze piszą że jeżeli widzi się jakiegoś cheatera to najlepiej pisać do GM na PW z nazwą roomu i jaki nick ma cheater także może jako tako się starają, cheaterzy będą i zawszę będą nie pozbędą się ich wszystkich ale chociaż jakoś próbują. 

Opublikowano

ale jakby nie patrzeć, teoretycznie los graczy f2p sie polepszyl w stosunku do g1

za czasow g1 za kazdym lvl upem bylo tylko 2,5k dinarow (o ile dobrze pamietam) wiec wiecznie ich brakowalo teraz jest chyba 40k kazdy ma dinarow w brud wiec moze kupic wiecej broni. niestety inna sprawa jest to, ze 7 na 8 osob na kazdym pokoju cqc biega z famasem (ja jestem tym ósmym z k2 ;p)

dodano mp7a1 jako bron f2p i dali p90 jako darmowy retail. ogolnie zwiekszono liczbe broni (inna sprawa jest to ze te wszystkie nowe bronie sa beznadziejne)

a jesli chodzi o hakerów, to uważam ze jest ich mniej, o wiele mniej

wiec teoretycznie wcale nie jest gorzej ale w praktyce jednak te wszystkie retaile famasow i aw50f niszcza cala gre.

pare late temu mapa cloud forest była moja ulubiona, a teraz nawet nie ma po co tam wchodzic bo jestem jedyna osoba z m24 (reszta z 50f oczywiscie)

Nie gram na hackach

:)

We are Legion

We do not forgive

We do not forget

Expect us...

Opublikowano

Faktycznie nexon niszczy grę tym isem itd,ale bez przesady co z tego ze snajper ma aw50f skoro dobry medyk z k1 zwyklym sciagnie go w 5 sekund oczywiscie jesli potrafi grac,ja gram esl a cisne praktycznie kazdego ebuya tylko z vss jest problem xD

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dla nich tylko i wyłacznie liczy sie zarobek :) oszukuja ludzi ze wszystko jest w jak najlepszym pozadku a tak naprawde jest jeszcze gorzej :) 

daja nowosci na IS ii rzna kase tym potrafia sie zajac zeby wprowadzic nowe bronie itd

lecz juz zeby zajac sie tak naprawde warrockiem nie maja czasu ciekawe co bedzie w czerwcu jak Inna firma przejmie WR

najlepszy warrock jaki pamietam byl za G1 :) i do tego warrocka bym sie cofnął 

Faktycznie nexon niszczy grę tym isem itd,ale bez przesady co z tego ze snajper ma aw50f skoro dobry medyk z k1 zwyklym sciagnie go w 5 sekund oczywiscie jesli potrafi grac,ja gram esl a cisne praktycznie kazdego ebuya tylko z vss jest problem  xD

G1 Też leciało na kase, ale to były inne, piękne czasy playspanu i wbijania reklamek. Pamiętam była raz oferta, darmowa, za którą kupiłem sobie m60 gold na 60dni, gold scorpy na 60dni 8th slot i chyba jakieś mp7.. Nie mówiąc ze kiedy mp7 to był lans.. 

Co do aw to powiem tak, nie gra się tym na cqc, na mapach bg jest nie do zastąpienia, nie mowiąc o tym ze strzela przez szyby...

Czasami wracam do wara, troche cheatowałem dwa konta zbanowane, ale po jakim czasie..  i za co.. już latałem z telekillem, sam gps niewykrywalny..

Ogólnie to wkurwiają mnie te paczki dla turków, już sram tymi kebsami, famka turecka częściej niz k1...

xxx

Opublikowano

Miejmy nadzieję,że niebawem przejmie tą grę ktoś kompetentny i wróci stary/ulepszony Warrock :D No słuchajcie żeby mi na dobrym kompie k***a 4v4 ścinało? I to nie tylko mi wiele osób ma ten problem. Bo im się k***a nie chcę tego naprawić... Dajcie spokój. Pozdrawiam :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja sie nie zgadzam, panel wyglada bardzo fajnie, a co do zarabiania to sie nie wypowiadaj, bo chyba nie masz pojecia ile taka maszyna kosztuje zeby utrzymac te 1500-2000 osob. Jedyne co mogli by zrobic, to dodac kilka broni za dinary. Pozdrawiam NoName.

Opublikowano

Kiedys to była naprawde dobra gra ale czym później tym było gorzej. Dziwię się, że jeszcze tego nie zamknęli. Nie widzę przyszłości dla tego tytułu przy obecnym zarządcy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...