Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja odnośnie przyszłości WR

kto-ty?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Osobiście twierdze że Warrock stracił na dodatkach jak jakieś jeb*ne odznaki. Kiedyś dłużej lvl się biło i wtedy było wyzwaniem wbicie jakiegoś lvl'a. Ta gra stała się typowo P2W , osoba która zakupi nexony w sklepie automatycznie ma przewagę nad niektórymi graczami. A przecież miały liczyć się umiejętności obsługiwania myszki i klawiatury. Ja osobiście przestałem grać w warrocka , mimo że sympatia do gry pozostała . Grałem na serwerach prywatnych ale tam są jeszcze większe lagi , a administracja niby banuje ale brak motywacji administracji do naprawy błędów.  Patrząc na to ogólnie jeżeli szukasz gry w której rywalizacja toczy się na płaszczyźnie skilla a nie broni to polecam oczywiście cs'a ;)  ( Przepraszam za spójność i poprawność tekstu jest pisany wieczorem i nie mam mocy , a temat jednak zobowiązuje )

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja od kiedy pamiętam zawsze grałem na Haxach w Wr'a teraz to nawet tam nie zaglądam bo wiem ze z roku na rok to spada wszystko na psy nie będę pisał dlaczego bo koledzy mnie już wyprzedzili ;P teraz tylko idzie się modlić aby ktoś inny przejął Wr'a.

Opublikowano

Ja od kiedy pamiętam zawsze grałem na Haxach w Wr'a teraz to nawet tam nie zaglądam bo wiem ze z roku na rok to spada wszystko na psy nie będę pisał dlaczego bo koledzy mnie już wyprzedzili ;P teraz tylko idzie się modlić aby ktoś inny przejął Wr'a.

Spada na psy bo gracie na botach

Opublikowano

według mnie warrock nie jest typowym P2W, jak chcecie przykład takiego to zajrzyjcie na WolfTeam xD  ale prawdą jest to że administracja się ostatnio opierdala jedyne co banują to od czasu do czasu kogoś na pasku nawet cotygodniowych konserwacji już nie ma, znaczy są ale co 2 tygodnie zazwyczaj  i to takie że można się jedynie pośmiać, już wolałem jak banowali raz w tygodniu ale porządnie a nie co jakiś czas na pasku, jedyne co banują ostatnio i widać na wa-sta to za zmianę nicku na hacku, może to przez wakacje administracja pewnie ma urlopik i się opierdziela a warrock z dnia na dzień traci graczy .

Opublikowano

według mnie warrock nie jest typowym P2W, jak chcecie przykład takiego to zajrzyjcie na WolfTeam xD  ale prawdą jest to że administracja się ostatnio opierdala jedyne co banują to od czasu do czasu kogoś na pasku nawet cotygodniowych konserwacji już nie ma, znaczy są ale co 2 tygodnie zazwyczaj  i to takie że można się jedynie pośmiać, już wolałem jak banowali raz w tygodniu ale porządnie a nie co jakiś czas na pasku, jedyne co banują ostatnio i widać na wa-sta to za zmianę nicku na hacku, może to przez wakacje administracja pewnie ma urlopik i się opierdziela a warrock z dnia na dzień traci graczy .

@Java12

Ja osobiście tylko czekam na moment, w którym międzynarodowe serwery zostaną zamknięte. Wtedy może zdecydujemy się - ekipa Montany - na powrót z lepiej dopracowanym serwerem. :v

Opublikowano

@Java12

Ja osobiście tylko czekam na moment, w którym międzynarodowe serwery zostaną zamknięte. Wtedy może zdecydujemy się - ekipa Montany - na powrót z lepiej dopracowanym serwerem. :v

Sczerze? Zegar odlicza, bo graczy coraz mniej.

Godz 14 zwykly czwartek 1100 graczy. 2 lata temu 2,5k+

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...