Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc z wybraniem serwera ;)

es_sabbi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;) Poszukuję dobreego serwera easy, pvp, 4 fun, aby spełniał te warunki... Żeby grało sporo ludzi, były często wojny i nie było jakichś wieelu przesadzonych dodatków w is, typu.. nie wiem.. Siarczysta zbroja, która daje 50 na magie.. Dalem tylko przykład ;3 Poszukuję czegoś takiego, co stare ProMT2. I jeszcze jedno ;3 Aby działał na tym serwerze switchbot ;) Chcę się dobrze pobawić i tyle (nie potrzebuję zbędnych komentarzy ;>). Tak więc.. Proszę o podpowiedzi, czekam! :)

Opublikowano

Btw, po co ci fish bot na serwer 4fun/easy?

Troche przeglądałem serwerów(ze względu na mój fanpage, tak na prawde wszystkie sprawdzałem ;D), i nie ma teraz dobrego serwera Easy z graczami, jak pamiętał do niedawna był to serwer Dreikon a jeszcze wcześniej Divine World, więc narazie musisz czekać.Pozdrawiam

19497148051988657086.png

LINK W OPISIE

Opublikowano

Pisał bez zbędnych komentarzy a część zawartości Twojego to jeden z nich..

@topic

Ja polecam również to co kolega wyżej czyli Temide.

Osobiście Laneris.pl, Karies.pl

Opublikowano

Switchbot ;) Do zmiany bonów. 

Dziękuję za nazwy ;) Zaraz to wszystko sobie sprawdzę. Jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś serwerki - nazwy mile widziane. ;3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...