Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem z tym bugiem na email

To jest ukryta treść, proszę

W 6. punkcie mam problem, uzylem tego buga na moim koncie dla proby i pisalo cos w stylu "Ten email nie jest przypisany do tego konta"

Zalozmy ze konto jest zarejestrowane na kupcia@email i mam swoje 2 konta (np. gowienko@email i dupcia@email) wiec wg. instrukcji, wchodze na konto wchodze w zakladke "informacje o koncie", a nastepnie "zmiana email" i w 1 rubryce (stary email) wpisuje kupcia@email, a w 2 rubryce (nowy email) wpisuje gowienko@email .

Najpierw na gowienko@email potwierdzam zmiane emaila

potem na kupcia@email anuluje zmiane maila

Nastepnie na stronie metin2 wchodze znow w zakladke "informacje o koncie" i "zmiana email"

i w 1 rubryce (stary email) wpisuje gowienko@email, a w 2 rubryce (nowy email) wpisuje dupcia@email

I w tym momencie pisze ze ten email nie jest przypisany do konta... robie cos zle czy wszystko dobrze i bug juz nie dziala :/

Adresy email powiekszylem i pokolorowalem zebyscie sie nie zamotali :P

@edit

nie medrkujcie tutaj ze jestem glupi, tepy czy cokolwiek

Opublikowano

Dzieje się tak ponieważ sam nie możesz zaakceptować bo to musi Inny komputer lub (niesprawdzalem) 2 przegladarki. To na tyle. Pozdrawiam

P.S bo jak zmieniasz cos u siebie na metin2 np w 1 karcie to w innych tez sie zmienia. Rozumiesz?

Daj + LUBIE PLACKI

Opublikowano

Gdy chcesz sprawdzic buga na swoim kompie i na swoim konce to 2 przegladarki

Gdy chcesz kogos okrasc i masz juz pasy to na 1 przegladarce

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...