Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z obsługą ImmonsAionPlayer

Pies Zbigniew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z botami mam do czynienia pierwszy raz, dlatego mam kilka prostych pytań dotyczących obsługi ImmonsAionPlayer.

http://zapodaj.net/bce1eceddc70a.png.html

Problem dotyczy aetchertappingu. Na screenie zaznaczyłem miejsca w których nie wiem o co chodzi.

1. Rozumiem że waypoints to są punkty do których nasz bot będzie podlatywał do vortexów i zbierał eter. Czy jak w zaznaczonym miejscu nie będzie vortexów, to bot się zacina czy może leci do następnego punktu?

2. Tego kompletnie nie rozumiem. Use i While tapping i ten czas w kolumnie na prawo ;/

3. Distance to vortex. Rozumiem że ta jednostka to metry w grze, ale czy to jest dystans z którego będę zbierał eter, czy dystans mojej postaci do vortexów na radarze.

Mam nadzieje że znajdzie się ktoś kto pomoże, bo sam tego nie ogarniam :)

Opublikowano

Dobra.. wielkie dzięki za pomoc. Widzę że ten dział od odejścia Xanana umiera, a nowy moderator ( o ile znajdzie 5 min w tygodniu na zajrzenie do tego działu ) jest tylko w stanie odpowiadać na pytania typu ''kim grać'' ''jaka klasa najlepsza''.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...