Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mag czy łucznik ?

wapek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, wiem, że takich tematów było już dużo i w sumie większość z nich już przeczytałem ale nadal mam wątpliwości...Mam maga 59lvl i łuka 36, jeszcze mam woja 70lvl ale nim mi się gra znudziła już jakiś czas temu. Na łuku mam ranga i sina +5 a na magu holly i reda+0 bo planowałem grać więcej sp 4,5,6.. I te właśnie sp mi się głównie podobają u maga a u łuka sp 5,6 wydają mi się trochę dziwne ale ciągnie mnie do niego przez wk i sp7.Dodam jeszcze, że mam do wydania 85kk.

Opublikowano

Mam maga 75 i nie polecam :P Za malo HP, SP takie srednie - jedynie posej na 99j cos robi. Seer tylko na 1v1 w dodatku podobno zbugowany :P Lucznik nudny za to latwiejszy. Zwiadowca dobrze radzi sobie na pvp 1v1 i 3v3, sin zawsze spoczi a WK do farmy.

Mimo wszystko polecam woja :D Moze nie masz dobrego SP na woju, dlatego Ci sie znudzil :P Slabe SP - slaba postac :D

Opublikowano

Łucznik chyba lepszy, zwłaszcza jeśli możesz wydać trochę na niego.

Masz na nim już lepsze SP, a ten lvl to i tak chwila.

Ja sam kupowałem WK i to nie jakieś mega a granie tym SP było bajką.

Mag może i ma łatwiej, ale nim gra się bardziej bez dofinansowania.

Mag jak to mag bardziej pomaga niż coś robi, chyba że koleś wyda sporo kasy na zrobienie np. poska i wtedy glaca i talenty jego.

Łucznik też może cisnąć i to z niewidki czy ogromnego zasięgu.

Jest bardziej niezależny, na nawet słabym WK może sam wyexpić sporo na LoD, a mag w słabym holku nie za dużo.

Opublikowano

Ew. jeszcze mógłbym spróbować z tym wojem ale u niego podoba mi się tylko mnich i berek no i trochę war a reszta to raczej nie bardzo :P Crussem to tylko pod lod latałem. Na woju mam nawet spoko eq ale nie mam mnicha i wara bo sprzedałem już kiedyś.Także z maga już raczej zrezygnuje a pomóżcie jeszcze wybrać między łukiem i wojem :P.

Opublikowano

Obaj są dobrzy, zależy czy bardziej odpowiada Ci hp i mniejszy atak czy spory atak a mało hp.

Zależy to też od tego czy wolisz bić z bliska czy dystansu.

Szczerze mówiąc to na woju masz wara do tankowania, mnicha do pvp i nawet do dropu i bera do dropu a cruss jest na lod.

Samuraj i glad są jedynie dodatkami - zamiennikami.

Jeśli chodzi o zapotrzebowanie to woj jest przydatniejszy, gdyż potrzeba tanka.

Dobry war na arence często ją wygrywa swojej drużynie.

Opublikowano

Szczerze mowiac, woj tez ma duzy dmg :D Jesli na SP rozlozy sie 40+ atak to przywali ostro :) W dodatku robi sieke na SP1 przy expie *.*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...