Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto wrócić?

SuperMarian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No coś koło tego kosztowała ta perła z żółwiem.. Jeśli grałbym magiem, to by wbić holy musiałbym i tak expić na grochach ;/ Myślałem, że po tylu latach to ceny trochę spadły, a Ty mi mówisz, że jeszcze są większe? : P Samemu jako mag dam sobie radę doexpić do konkretnego poziomu czy nie bardzo? Wiem, że magiem miałem problemy z wieloma rzeczami np. z jakaś misja co przywoływało w ostatniej fali ze 4 takie dziwne psie demony czy coś.. nie pamiętam dokładnie to magiem średnio radziłem, łucznikiem szło mi lepiej, ale mam ochotę na maga :P

Opublikowano

Ja magiem dobiłem do 54 bez problemów, jak dostajesz misje i widzisz, że nagroda to profesja to schodź na norma.

Nie jest tak z wszystkim, ale z tym tak gdyż zmieniona została cena z NosDolary.

Opublikowano

Aha, rozumiem ^^ No to chyba zacznę od nowa ^^ Jakieś podpowiedzi dot. samej gry? Jak grać? ( chodzi mi o coś podobnego do tego by przy misjach gdzie nagrodą jest profesja schodzić na norma). Coś przydatnego by nie wylądować na 40 lvl z ujowym eq, bez kasy itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...