Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mila atmosfera super rozgrywka tylko na tym serwerze !

kamcio112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
WYBIERZ SKIN JAKI CHCESZ ! - CSGO

Witam, zapraszam cie na unikatowy serwer CS:GO !

CAwW4R.png

- NAZWA SERWERA : ## WYBIERZ SKIN JAKI CHCESZ! ##

- ADRES IP : 46.105.43.92:28280

- LICZBA SLOTOW : 14

- TYP SERWERA : FFA + SKINY DO WYBORU !

cc92nY.png

- Na serwerze można wybrać skin kosy jak i skin broni ! Mozesz wybrac np. Dragon Lore, Asiimov , co tylko chcesz, na serwerze dostępne są wszystkie skiny broni jakie są teraz w grze CS:GO.

- Na serwerze można wybrać również range na tab, oraz wlasny pin.

naBY0z.png

Rh1ONL.jpg

P5YEy5.jpg

cXPsww.jpg

Serdecznie zapraszam !

Życze miłej gry.

Opublikowano

Hah dostałem bana za WALLHACKA a nic nie miałem , ban bez screenów czy jakiegoś demka jak hackowałem po prostu ban bo usłyszałem na midzie cache jak tt idą na A i jak cofali , to oznacza ze mam hacki a nie dobre słuchawki  xD Proszę o unbana . Pisze tu bo forum chyba nie ma a stad mam serwa . Mój nick to : I like trains

Opublikowano

Dostosuj się do regulaminu publikacji 

Publikacja musi zawierać

- Monitoring GameTracker
- IP
- Modyfikację serwera
- Ilość slotów

­

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Hah dostałem bana za WALLHACKA a nic nie miałem , ban bez screenów czy jakiegoś demka jak hackowałem po prostu ban bo usłyszałem na midzie cache jak tt idą na A i jak cofali , to oznacza ze mam hacki a nie dobre słuchawki  xD Proszę o unbana . Pisze tu bo forum chyba nie ma a stad mam serwa . Mój nick to : I like trains

od kogo dostales bana?

Opublikowano

Nie wiem było dużo ludzi na serwie a mi pisało po prostu ''Ban za WALLHACK'' . Ale na poprzedniej mapie jakiś typ mi mówił ( brzmiał na około 10-12 lat) żebym offał itp i że ma kontakt z adminem który mnie zbanuje .

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Brak monitoringu GameTracker i nieaktywny temat/nie istnieje.

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...