Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Config CS:GO

rallusX7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć jako, że jutro mam swój pierwszy lan w życiu to zgłaszam się do was z prośbą, powiecie mi gdzie znajduje się moje cfg gry i gdzie na jutrzejszym komputerze to wkleje? Pozdrawiam MPC :) 

Opublikowano

Ścieżka do cfg:
D:\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\cfg (Oczywiście w twoim przypadku może być to dysk "C")

Wklejasz do tej samej ścieżki.

Opublikowano

Ścieżka do cfg:

D:\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\cfg (Oczywiście w twoim przypadku może być to dysk "C")

Wklejasz do tej samej ścieżce 

Czyli wchodzę w cfg i kopiuje cały folder tak? Nie wchodzę w cfg i jeszcze w tym pliku w coś innego np jakiś dokument tekstowy i stamtąd kopiuje? 

EDIT: http://i.imgur.com/iW0N5RH.png / tutaj ss czy to mam skopiować wszystko czy wchodze jeszcze w jakiś plik? 

Opublikowano

Czyli wchodzę w cfg i kopiuje cały folder tak? Nie wchodzę w cfg i jeszcze w tym pliku w coś innego np jakiś dokument tekstowy i stamtąd kopiuje? 

EDIT: http://i.imgur.com/iW0N5RH.png / tutaj ss czy to mam skopiować wszystko czy wchodze jeszcze w jakiś plik? 

Nie. Większość organizatorów zabrania wklejania całego folderu, skopiuj tylko config i ew. autoexec/video. 

@krul csgo nie zawsze, czasem jest o tym zmianka w regulaminie. np. "Każdy z graczy może użyć swój config, każda zmiana w podstawowym config’u czyli config.cfg będzie karana punktami karnymi." wtedy możesz wgrać tylko autoexec. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Nie. Większość organizatorów zabrania wklejania całego folderu, skopiuj tylko config i ew. autoexec/video. 

wtf? możesz wrzucić cały, nawet musisz.

chociażby valve.rc gdzie masz zapisane startupy swoje

hiFG4ZA.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...