Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ... moge zaczac gre na jakims Serwie Globalu Metin2 PL lecz nie mam eQ kasy i nic na poczatek bo wszyskie moje konta zostaly zbanowane chce z kims pograc ... moge grac na tych serwerach :

4. Twierdza

5. Astral

6. Grymuar

9. Agronas

10. Gromo

11. Arkantes

13. Exandros

14. Kirian

15. Eteor

16. Serwandes

17. Elares

18. Phobos

19. Deimos

20. Endurion

21. Candia

22. Orion

23. Kronos

w kazdym ktolestwie ... piszcie na Pw lub w poscie nizej ...

Opublikowano

Hm... raport za spam, a po za tym mamy rozumieć, że chcesz od nas wyżebrać na start eq oraz kaski + podexpienie?

@Edit

THX Za minusy =.=

@Edit2

5 minusów, dzięx -.-

@Edit3

Ludzie, wyluzujcie, już 7 minusów... Przecież przeprosiłem x.x

zenm.png

Opublikowano
Hm... raport za spam, a po za tym mamy rozumieć, że chcesz od nas wyżebrać na start eq oraz kaski + podexpienie?

Nie ... Tylko chodzi mi o to ze wracam na pla a wszystkie moje konta zostaly zbanowane i chce grac od nowa ale nie wiem na jakim ... wiec prosze o male wsparcie moge wspolnie grac ... jesli mnie zle rozumicie to olejcie ...

Opublikowano

Jaki ci wszystkie konta pobanowali to napisz lepiej te servery które są otwarte...

Edit: Mój błąd nie przeczytałem do końca ;p

Opublikowano
Jaki ci wszystkie konta pobanowali to napisz lepiej te servery które są otwarte...

no napisalem te serwery ktore sa otwarte ;] ;/ jesli mozecie pomuc to piszcie nizej lub pw ;] napewno oddam ;p

Opublikowano

Nie ... Tylko chodzi mi o to ze wracam na pla a wszystkie moje konta zostaly zbanowane i chce grac od nowa ale nie wiem na jakim ... wiec prosze o male wsparcie moge wspolnie grac ... jesli mnie zle rozumicie to olejcie ...

W takim razie przepraszam :)

A tak na serio to mało prawdopodobne, że ktoś poda Ci rękę. Chodzi o to, że (bez obrazy...) na PL grają takie samoluby. Z przyzwyczajenia sam jestem wredny :( No niestety...

Powodzenia :)

P.S. Thx za minusy we wcześniejszym poście... -.-

zenm.png

Opublikowano

Najlepiej zacznij na najnowszym, bo po co grac na np. Twierdzy jak tam sa juz same najmniejsze to 40lvl?

Na Kronosie mozna jeszce robic konta wiec nie bedziesz najgorszy ;DJa bym zagral na Kronos.

Opublikowano

Ps to nie ja ;d

Najlepiej zacznij na najnowszym, bo po co grac na np. Twierdzy jak tam sa juz same najmniejsze to 40lvl?

Na Kronosie mozna jeszce robic konta wiec nie bedziesz najgorszy ;DJa bym zagral na Kronos.

No no ;d Ale nie mam nic na start a tak bez niczego to trudno troche ;d

Opublikowano

no wiem wiem ... ale szukam kogos z kim moglbym grac na kronos nie mowie ze na 1 koncie tylko razem ktos na 1 i ja na 2 ;p :) jesli by ktos byl chetny pw ;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...