Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmienić typ serwera? Jaki byście chcieli?

dawixon333

Jaki typ?  

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zmienić typ serwera na inny? Jak tak to na jaki?

• Zmień na Medium
    • Zmień na Easy
    • Zmień na Very Easy
    • Zmień na Very hard
    • Nic nie zmieniaj, jest dobrze
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, po przemyśleniach postanowiłem zapytać Was czy zmienić serwer http://on-game.pl/na inny typ. Teraz jest to hard. Ale chciałem zapytać czy może zmienić jego typ na medium, easy, very easy czy coś w tym stylu.

P.S Jeżeli zły dział to proszę o przeniesienie do odpowiedniego.

Opublikowano

Powiem że wolał bym Easy. No obecnym(twoim) serwerze, zagrałem i już nie gram bo ten hard mi zbytnio nie odpowiada.

ps. i jak bd zmieniał to zrestartuj postacie żeby każdy miał równe szanse ;)

Opublikowano

Ja wolałbym very hard exp, hard gold, epiki w sklepie za samego golda i brak możliwości kupowania piwek czy awki w IS. 10 piwek np. po 50 awki każde i dość, bo zawsze znajdą się tacy co przesiedzą 1 cały dzień, wbije lvl i reszcie nie chce się już zaczynać jeśli 1 osoba ma odskok 100lvli+ od 2 osoby...

Opublikowano

Po przemyśleniach nie resetuję tego świata. Otworzę drugi - easy. Lecz wkrótce. By nie było lagów wykupię 2 maszynę pod bazę danych oraz request.

Najlepiej bez nieograniczonych piwek i awki w IS, bo to będzie bezsensu dla graczy którzy mają też inne zajęcia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...