Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z serwerem - Internal server error.

Reykez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiadomo z jakichś przyczyn, ja i mój kumpel mamy "INTERNAL SERVER ERROR!" Inny h@ (także mój kumpel) nie miał tego. Nie wiadomo czemu tak się dzieje. To jest mój drógi raz, gdy zablokowało mi postać przez internal server error. Może coś się buguję? prosze o szybką pomoc

.

--

Opublikowano

Spróbuj wbijac na inny adres serwera najlepiej na kropkowy np 192.167

Opublikowano

@rresz , Spróbowałem, nadal nie działa. :C Po wpisaniu ip , tego "kropkowego". Za pierwszym nickiem, zrobiło mi to przy użyciu wanda.  (ok. 500 bloków) potem kilka dni normalnie, no i... na drógim koncie to samo- kiedy walłem losowe tp.

@Edit Mozliwe ze nie jasnie wyjasnilem, to odrazu troche u góry.  Jak wpisałem ten adres nadal mam ten błąd.

A te "Za pierwszym nickiem..."  to kiedy mi te błędy wyskoczyły

--

Opublikowano

"kropkopwego" w panelu uzytkownika masz inne ip serwera gdyz na pewnych launcherach minecraft nie dzialaja adresy domenowe typu nazwa.csrv , nazwa.ench itp 

-

@Edit jesli nadal nie bedzie dzialalo to skasuj to losowe Tp 

-

@Edit gdy nadal bedzie wyskakiwalo skontaktuj sie z biurem obslugi klienta

Opublikowano

@rresz

Wiem o co chodzi z kropkowym :), chyba dobrze sprawdziłem, poprostu wchodząc innym nickiem, i restartując serva.

Pokazało mi "Java connet ... <Te Ip>"

Wrazie czego dodaje, że mam serwa na crafthoscie, miałem tam już ich kilka, dlatego mam do nich zaufanie.

Usunąłem to losowe tp, no i KOLEJNY RAZ dostałem taki błąd...

Właśnie już napisałem do nich na help dysku, nie wiadomo co mi odpiszą.

Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły jak to naprawić? :(

--

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...