Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem typu: "Uwierzytelnianie jest chwilowo niedostępne"

Knees_Breaker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem, iż parę dni gram sobie w NFSW. W końcu uzbierałem ponad 2 miliony na Lexusa LFA, którego oczywiście zakupiłem. Zrobiłem testa przejechałem się nim, po teście wyłączyłem grę i komputer. Gdzieś w granicach 20:00 - 20:30 włączyłem NFS. Loguje się i wyskakuje mi błąd "Uwierzytelnianie jest chwilowo niedostępne. Spróbuj później. :/

Proszę o szybką odpowiedź, bo nie wiem co źle zrobiłem :/

Z góry dzięki!

Opublikowano

Pare dni i 2kk? Wbijałeś botem jak widać i sprawdzają konto teraz, prawdopodobnie będzie ban.

Opublikowano

Pare dni i 2kk? Wbijałeś botem jak widać i sprawdzają konto teraz, prawdopodobnie będzie ban.

Złe passy wpisał miałem tak wiele razy.

mr76n6.png
Opublikowano

A na co myśleć wam o tym koncie i o całej grze. EA zrobiło wszystkich graczy w h...a. Gry za jakiś czas nie będzie.

I jak jeszcze chce im się dawać bany.

1859773.jpeg

~PanPrawdy~

Opublikowano

Ja wbilem 10kk w godzinę na bocie i bana ni ma. Jakieś 6 miesięcy temu to robiłem :)
Opublikowano

Ja wbilem 10kk w godzinę na bocie i bana ni ma. Jakieś 6 miesięcy temu to robiłem :)

Wtedy tak bany nie leciały, sam mam acc na którym hardo bociłem i nie ma bana do tej pory.

Opublikowano

Pare dni i 2kk?

2kk wbija się w dwa dni o ile ma się mnożnik. Trochę zagrzać dupsko na fotelu i tyle, sam tak robiłem dla specialów igc.

2kk to przejechanie około 167 razy HS, o ile jeden przejazd trwałby przykładowo 3 minuty, 2kk zdobędziemy w granicach 9 godzin. (501 min)

Opublikowano

Ban, mi tak samo robili, przejechałem wyścig z botem zarobiłem kilka milionów i następnego dnia ban

Nie ma znaczenia czy gra jest realistyczna czy nie, nieważne czy jest futurystyczna czy dotyczy przeszłości!

Nieważne czy ma dobrą grafikę, czy słabą, nieważne jest czy jest nowa, czy stara!

Gramy w gry które lubimy najbardziej, zaakceptuj wybory innych!

Bo wszyscy w nie gramy, jesteśmy jednością.

Jesteśmy Graczami!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...