Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Prywatny serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z*********e -.- jeszcze jak by kogoś przyjmowali na to PBE  małe szanse

Przyjęli mnie po 1 msc grania 3 razy dziennie, przy okazji kupiłem kilka skinów ;>

@Pbe to jedyny serwer do grania 4 fun, lol tak łatwo nie odda swoich plików gry :>

Opublikowano

No było coś w stylu sandboxa. Wiem, że na pewno działały rzeczy typu zmienianie postaci już podczas meczu, dodanie sobie mov speeda, ap itp.

Ponoć mieli coś pracowac nad tym by kiedys powstal serwer przynamniej dzialajacy na lanie ale nie slyszalem nic nowego.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Mam konto na pbe ... dostałem po 1 tyg czekania.

...................\/...................

Opublikowano

Nie ma aktualnie zadnych serwerów prywatnych lola. Pozostaje Ci jedynie czekanie lub poprostu jezeli masz duza dywizje zgloszenie sie na pbe. mnie po 2 tygodniach przyjeli.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Nie ma żadnych prywatnych serwerów League of Legends xD To by pewnie fizycznie nie wytrwało nawet jakby pliki lola ktoś miał.

Polecam popytać znajomych o PBE bądź próbę dostania się tam 

Opublikowano

Nie ma żadnych prywatnych serwerów League of Legends xD To by pewnie fizycznie nie wytrwało nawet jakby pliki lola ktoś miał.

Polecam popytać znajomych o PBE bądź próbę dostania się tam 

Lub po prostu kupic konto ;)

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

PBE aczkolwiek w tych czasach(jak to brzmi :D), jest mala szansa na czyste konto. Kiedys dało się spokojnie zrobić - teraz, najlepiej kupić.

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

LeagueSandbox pozwalał w przyzwoitej jakości pograć w kilka osób po małych poprawkach, aczkolwiek aktualnie nie ma wersji zawierającej pakiety zmienione w którejś z aktualizacji LoLa.

Opublikowano

No było coś w stylu sandboxa. Wiem, że na pewno działały rzeczy typu zmienianie postaci już podczas meczu, dodanie sobie mov speeda, ap itp.

Ponoć mieli coś pracowac nad tym by kiedys powstal serwer przynamniej dzialajacy na lanie ale nie slyszalem nic nowego.

Chodzi ci o LOL alpha? czy tam beta? To juz nie dziala :v

Opublikowano

Chodzi ci o LOL alpha? czy tam beta? To juz nie dziala :v

Działa z League of Legends.exe z wersji 4.20

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

­Nie ma czegoś takiego jak prywatny serwer League of Legends ponieważ nie jest to w żaden sposób opłacalne. Tak czy siak bardziej racjonalną rzeczą wydawałaby się gra na Globalnym serwerze :)

UGBPHQ1B.png

Opublikowano

Nie ma takiego czegoś jak priv lol. Wątpię, żeby miało istnieć, bo na przykład takiemu jodusce nie chce się aktualizować L#, a co dopiero mówić o całych plikach gry i zmienianiu pakietów na prywatny serwer.

Pozdrawiam.

K2yjCFw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...