Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy awans?

PanSzlachtaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkie panie i panów. Chciałbym się was zapytać czy można z tego przewidzieć awans?

A jeśli tak to ile meczy muszę wygrać?

Obecnie jestem dumnym posiadaczem Silvera IV 

Mecz nr 1 

wVkDjcu.png

Mecz nr 2

8Oa5CsA.png

Mecz nr 3

sjlGCFx.png

Mecz nr 4

qc281Ku.png

Mecz nr 5

hnfPCVX.png

Mecz nr 6

z6kGlbO.png

Mecz nr 7

vnHYPod.png

Mecz nr 8

tcb3nBh.png

Dodatkowe info:

W meczu nr 2: ⅔ fragów nabite z AUG/SG 

2 razy wbiłem Ace

W meczu nr 6: Miałem cholerne lagi xD

POZDRAWIAM MAMĘ

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkie panie i panów. Chciałbym się was zapytać czy można z tego przewidzieć awans?

A jeśli tak to ile meczy muszę wygrać?

Obecnie jestem dumnym posiadaczem Silvera IV 

Mecz nr 1 

wVkDjcu.png

Mecz nr 2

8Oa5CsA.png

Mecz nr 3

sjlGCFx.png

Mecz nr 4

qc281Ku.png

Mecz nr 5

hnfPCVX.png

Mecz nr 6

z6kGlbO.png

Mecz nr 7

vnHYPod.png

Mecz nr 8

tcb3nBh.png

Dodatkowe info:

W meczu nr 2: ⅔ fragów nabite z AUG/SG 

2 razy wbiłem Ace

W meczu nr 6: Miałem cholerne lagi xD

POZDRAWIAM MAMĘ

Tu masz wszystko wyjaśnione. https://www.youtube.com/watch?v=PsYRlgG30vc

Opublikowano

Tu masz wszystko wyjaśnione. https://www.youtube.com/watch?v=PsYRlgG30vc

Znam Matuss'a aka CS:GO Wikipedia ^^

Filmik dużo mi się nie przydał, bo już go oglądałem, ale dzięki za chęci :>

1, 2 może 3 mecze pod rząd wygrasz i awans wpadnie.

Tobie również dziękuje. :>

Może ktoś ma jeszcze własne przypuszczenia to zapraszam. :D

Opublikowano

­Wydaje mi się, że góra 1-2 meczy i masz awans. Też miałam podobną sytuację co ty. :)

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Prosta sprawa żeby szybko awansować to nie dość że trzeba wygrać mecze to i też w jak najlepszym wynikiem dla Cb np 16-1 itp.

Jakoś nie mogę znaleźć takich upośledzonych dzieci z którymi wygrał bym np. 16:1 :> Szkoda :P

Dziękuje wszystkim i mam nadzieje, że nikt z nas nie trafi już na taką sytuacje. :D Jutro bądź po jutrze napisze wam po ilu meczach awans. (O ile w ogóle będzie) :D

Jednak jeżeli ktoś chce tu jeszcze napisać to mi to nie będzie przeszkadzać. :D Pozdro 600 

Edit.

Btw. 6xru91.jpg  Ile ludu przychodzi xD

Opublikowano

Zdecydowanie za dużo razy giniesz i to też wpływa na szybkość twojego awansu.

Głupoty. Ja przy otwieraniu tabeli, największej ilości mvp dostawałem awans po 3 winach (nawet nie z rzędu, wystarczyły np. 2W 1L 1W) a śmierci miałem zaledwie kilka mniej niż zabójstw.

Opublikowano

Teraz jest jakos zjebanie, bo nawet najgorsze gowna, zamykajace, niepotrafiace strzelac i ledwo opanowuja full auto a nie wspomne o stylu chodzenia uposledzonego dziecka dostaja awans po 1 grze:>

Dzis moj kolega gral 3 mixy. Wygral 3 w kazdym zamykal, ssal pale, nie mial wgl mvp i co awans g2. Pamietam jak jeszcze w lutym trzeba bylo sie meczyc zeby nabic ten g2 skillujac na maxa a tu takie gowna awansuja? Wydaje mi sie ze cos zostalo z tym zmienione i teraz w glupim kalachu trafia sie na bota niepotrafiacego sie poruszac:>

Opublikowano

Teraz jest jakos zjebanie, bo nawet najgorsze gowna, zamykajace, niepotrafiace strzelac i ledwo opanowuja full auto a nie wspomne o stylu chodzenia uposledzonego dziecka dostaja awans po 1 grze:>

Dzis moj kolega gral 3 mixy. Wygral 3 w kazdym zamykal, ssal pale, nie mial wgl mvp i co awans g2. Pamietam jak jeszcze w lutym trzeba bylo sie meczyc zeby nabic ten g2 skillujac na maxa a tu takie gowna awansuja? Wydaje mi sie ze cos zostalo z tym zmienione i teraz w glupim kalachu trafia sie na bota niepotrafiacego sie poruszac:>

Tu masz racje. Kiedyś gdy grało się pierwsze 10 mm'ów to starałeś się jak najlepiej byle nie trafić do S1 (Ja i tak trafiłem xD) A teraz? Możesz grać jak totalne gówno, a nie dostaniesz nic poniżej S3. Mam właśnie takich znajomych. :> 

Opublikowano

Jeśli przegrywaleś dużo pokolei to nie graj przez jakiś czas i zacznij później grac, 2-3 mecze i awans odrazu będzie.

Teraz jeszcze 2-4 mecze i awans powinnien być, jeśli jako s4 dobiera Ci s5/s6 to czyli że 1-2 mecze i awans już.

Pasjonat
Opublikowano

Jakoś nie mogę znaleźć takich upośledzonych dzieci z którymi wygrał bym np. 16:1 :> Szkoda :P

Dziękuje wszystkim i mam nadzieje, że nikt z nas nie trafi już na taką sytuacje. :D Jutro bądź po jutrze napisze wam po ilu meczach awans. (O ile w ogóle będzie) :D

Jednak jeżeli ktoś chce tu jeszcze napisać to mi to nie będzie przeszkadzać. :D Pozdro 600 

Edit.

Btw. 6xru91.jpg  Ile ludu przychodzi xD

Nie chodzi o wygraną z jak najwyższym wynikiem.

Głupoty. Ja przy otwieraniu tabeli, największej ilości mvp dostawałem awans po 3 winach (nawet nie z rzędu, wystarczyły np. 2W 1L 1W) a śmierci miałem zaledwie kilka mniej niż zabójstw.

Dokładnie, to nie od tego zależy.

Musisz grać i grać, a jak nie awansujesz to znaczy że w kiedyś przegrywałeś dużo meczy i musisz je nadrobić

Tu nawet komentarza nie umieszczę.

Musisz po prostu być pomocny dla swojej drużyny, mieć jak najwyższy udział w wygranych rundach. Podłożenie bomby, asysty itp. Nie trzeba nadrabiać meczy w postaci: o nie, przegrałem dwa, muszę wygrać kolejne dwa, aby wyjść na zero.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

MVP to tak naprawdę trochę wpływa - ale jak np masz 2 kille, twój kolega ma 2 kille i on dostanie mvp, to ty też dostaniesz, tylko takie "niewidzialne", ze strony volvo głupie to by było, chyba o tym pomyśleli :P

Tak samo też to wpływa jaką bronią grasz - jak negevem/autoszmatą to dostajesz o -5/-3 elo niż z kałacha/m4a4.

Za surrender przeciwnej drużyny dostajesz więcej pkt elo.

Jak masz w drużynie bota, za każdą przegraną rundę tracisz mniej elo (za przegrany mecz też, to samo z wygranymi.)

Ps. Na awans nadejdzie czas.

Opublikowano

Skoro moj kolega po 3wyganych dostal awans do s5 a mial gorsze od cb staty bo mial po 2/3/4 mvp i w rundach bylo po 16:8 16:10 16:9 to ty awans po jakichs 2 meczach powinienes miec

btw.

Z tym ze byle gowniani gracze wchodza do g2 sie nie dokonca zgodze bo mam kolege (movement bota xD) i dopiero po 50 wygranych dostal awans do s4

Pomogłem? Daj +

Legenda
Opublikowano

Ja miałem 8 przegranych pod rząd. Wygrałem jeden mecz i dostałem awans wiec ten system jest dziwny i nie da się określić ile. Ogółem 5 winow trzeba

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...