Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Delemos.pl [Dedyk] [Medium]

TM-r3acT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zagram na 100% na serwerze !

Polecam serwer tylko szkoda ze o 19.00 pewnie będziecie mieli jakiś poślizg jak wszyscy i po 19.00 wystartuje :D

Macie jakieś reklamy ?

Opublikowano

Chętnie zajrzę choć mam pare uwag:
a) "Umiejętności zwykłe zmodyfikowaliśmy, w ten sposób że Księga Umiejętności działa, tak samo
jak Kamień Duchowy, czyli nie musimy szukać Ksiąg Umiejętności pod naszą klasę, tylko
klikając na Księgę mamy do wyboru umiejętność.
Został tutaj również zmodyfikowany czas w przypadku ksiąg po porażce(1h) i zaliczeniu(3h)"
Czyli że.... Ile KU do G? Bo tego nie ma nigdzie (tak mi się wydaje)
B ) BS.... Po pierwsze brak wbudowanego, po drugie zabroniony - to już nie te czasy serwerów (szczególnie że to zwykły medium)
c) Dungeony bez wymaganej grupy - najlepsza rzecz jaką mogliście zrobić aczkolwiek drop z żółwia niezbyt mi się podoba :D
d) Brak mi informacji co dropi z dungeonów, brak mi informacji o expie (cokolwiek więcej, a nie "dopasowany")
e) Na jakiej maszynie stoi dedyk oraz czy są jakiekolwiek zabezpieczenia :D

Opublikowano

Polecam, react jeden z lepszych techników, serwer będzie zaje*isty.

Płatność PSC na pewno będzie?

Kiedy strona (żeby można było IS zobaczyć)?

tenor.gif

Opublikowano

dołączam się do pytani "Maliniak4554" i jeszcze czy są na serwerze zwoje egzo i rady pustelnika jeśli tak to z czego je dropi, no i jakie są minimalne wartości bonów bo tu są przedstawione tylko maksymalne tak jak pisze Bonusy zostały przedstawione w maksymalnej wartości

no i zagram na 100% zaraz wrzucam link do tej prezki na FB na pewno z 30 kolegów z FB zagra na serwie.

zxc

Opublikowano

Bronie to mogliście dać prawilne syrki bezdy itd. a nie jakieś painty brzydkie. Powodzenia

Jak to jest w paintcie robione to powodzenia. A te bronie podobno dobrze się komponują ze zbrojami.

tenor.gif

Opublikowano

Chętnie zajrzę choć mam pare uwag:

a) "Umiejętności zwykłe zmodyfikowaliśmy, w ten sposób że Księga Umiejętności działa, tak samo

jak Kamień Duchowy, czyli nie musimy szukać Ksiąg Umiejętności pod naszą klasę, tylko

klikając na Księgę mamy do wyboru umiejętność.

Został tutaj również zmodyfikowany czas w przypadku ksiąg po porażce(1h) i zaliczeniu(3h)"

Czyli że.... Ile KU do G? Bo tego nie ma nigdzie (tak mi się wydaje)

B ) BS.... Po pierwsze brak wbudowanego, po drugie zabroniony - to już nie te czasy serwerów (szczególnie że to zwykły medium)

c) Dungeony bez wymaganej grupy - najlepsza rzecz jaką mogliście zrobić aczkolwiek drop z żółwia niezbyt mi się podoba :D

d) Brak mi informacji co dropi z dungeonów, brak mi informacji o expie (cokolwiek więcej, a nie "dopasowany")

e) Na jakiej maszynie stoi dedyk oraz czy są jakiekolwiek zabezpieczenia :D

dołączam się do pytani "Maliniak4554" i jeszcze czy są na serwerze zwoje egzo i rady pustelnika jeśli tak to z czego je dropi, no i jakie są minimalne wartości bonów bo tu są przedstawione tylko maksymalne tak jak pisze Bonusy zostały przedstawione w maksymalnej wartości

no i zagram na 100% zaraz wrzucam link do tej prezki na FB na pewno z 30 kolegów z FB zagra na serwie.

odpowie ktoś z administracji serwera na te pytania ???

zxc

Opublikowano

Hm, zagram bo nie mam gdzie grać. Szukam ekipy z Ts3.

Ile KU do g1? Co ile czytamy? Medal co ile czytam? Egzo/rady z metinów? Jakieś bosy?

Wszystko masz w prezentacji, czytanie nie boli   :) 

Ciekawe, Ciebie chyba mocno boli skoro nie potrafisz czytać? 

Heniek.

Opublikowano

Hm, zagram bo nie mam gdzie grać. Szukam ekipy z Ts3.

Ile KU do g1? Co ile czytamy? Medal co ile czytam? Egzo/rady z metinów? Jakieś bosy?

Wszystko masz w prezentacji, czytanie nie boli  :) 

Co do startu, dzisiaj start reklame gdzieś macie?

Jak na dzień startu mało efektywny  ;) 

@anty W ile max?

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

@anty W ile max?

­

o ilości ku do G i czy są rady i egzo  niema nic napisane w prezce.

zxc

Opublikowano

Serwer zaje**sty na pewno wbiję na start  :D 

Mam pytanka :D

Czy ninją Daggerem ogarnę wszystko chodzi mi o to czy nie bd padał w czasie expa czy ogarnę jakieś Dangeony i bicie metków... 

Bo teraz gram na serwerze niby easy a dla ninji to jest prawie hard xD

W ile da się wbić max lvl ? 

Klasy wyrównane w pvp ? 

Dużo leci zmianek aby potem jakieś eq zrobić do pvp ? 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Na medium to w ogóle nie wyglądu, bardziej hardem zalatuje. 

Miałem o tym właśnie wspomnieć, raty: dopasowane  :D już widzę jak je poprawiacie w trakcie rozgrywki, ciekawy zabieg też z bonusami, wiele par oczu zobaczy max, a rzeczywistość zgoła odmienna  xD nie lubię takich zagrywek, bo to zwykłe naciąganie graczy !

Opublikowano

@anty W ile max?

­

Reklama jedynie u SiemBida mającego +10k subów ;/

Co do egzo i rad, to z tego co kojarzę to chyba nie ma, a przynajmniej nie działają na KU.

tenor.gif

Opublikowano

Serwer wygląda fajnie, na pewno bugów jest znikoma ilość bo reacT wie co robi (^^).

Szkoda tylko, że mała reklama. Siembid jak zwykle lipę odwala z reklamą :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...