Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny serwer na którym można zarobić Allegro?

minecraft898

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@minecraft898

Zapewne coś ze starszych serwerów np. PandoraMT2, bo tam ludzie kupują w bardzo dużych ilościach sztabki, to samo na reszcie tych starszych serwerów gdzie gra dużo osób. Na prawie każdym serwerze jak dobrze zrobisz postać, możesz ją sobie spieniężyć w zależności od sytuacji serwera. Polecam ci szukać serwerów gdzie gra dużo osób.  ;)

Opublikowano

czlowieku są dużo łatwiejsze i cenniejsze sposoby zarobku ;). jesli juz musisz to stara topka easy serwerów czyli pandora, elite, kiedys pvp(nie wiem czy dalej stoi) - chodzi mi o ten serwer co trzeba bylo eske wyslac.

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

VirtualMt2 - ceny przy sprycie i ostrożności za dobre konto z eq sięgają 1000 zł , czasami nawet wiecej - rekord to chyba 3.5 tys za jedno konto z eq ( ale trzeba być ostrożnym i nie dać się podejść), z bryłkami tak samo - nie sellać po szt bo skupują specjalnie żeby zbanować  tylko większe ilości za większą gotówkę. Ostrożność przy rozmowie gg z.wzgl że lubują się w podpytywaniu i próbują wyciągnąć info i dane - sam sprzedałem 2 konta, za dużą kwotę nie dając się podejść na gg. 

Invoria S2 - konta można normalnie sprzedawać przez allegro, prosto zrobić, sprzedać można bez strachu ( jedynie zakaz sprzedaży samych bryłek). 

54169037467327365173.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...