Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MC4U - Rekrutacja Helperów (Pomocników)

Trobol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię: Maciek

Nick: powsky

Coś o sobie (Parę zdań o sobie): Moim hobby jest MotoCross mam ogarniętą osobowość i lubię dużo pracować i poznawać nowe rzeczy i się ich uczyć.

Doświadczenie (Jakie posiadasz doświadczenie?): Mam czteroletnie doświadczenie z zarządzania serwerami minecraft lecz nie wiem wszystkiego o serwerach bo tego jest coraz więcej i więcej ale uczę się nowych rzeczy. 

Dlaczego właśnie Ty?: To pytanie jest stare jak świat i ci powiem ze nie wiem może dlatego ze lubię pracować i mam duże doświadczenie po prostu nie wiem.

Od kiedy grasz na MC4U oraz ile jesteś w stanie przeznaczyć czasu na serwer?: Powiem tak kilka razy na MC4U grałem ale nie tak żeby grac często.

Czy posiadasz TS3 oraz Skype?: Tak posiadam TS3 i też Skype.

Opublikowano

Niedługo nowa edycja serwera easyhc, więc troszkę ludzi będzie - wszystkich chętnych zapraszam do kontaktu.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Coś o sobie (Parę zdań o sobie): Moim hobby jest MotoCross mam ogarniętą osobowość i lubię dużo pracować i poznawać nowe rzeczy i się ich uczyć.

Doświadczenie (Jakie posiadasz doświadczenie?): Mam czteroletnie doświadczenie z zarządzania serwerami minecraft lecz nie wiem wszystkiego o serwerach bo tego jest coraz więcej i więcej ale uczę się nowych rzeczy. 

Dlaczego właśnie Ty?: To pytanie jest stare jak świat i ci powiem ze nie wiem może dlatego ze lubię pracować i mam duże doświadczenie po prostu nie wiem.

Od kiedy grasz na MC4U oraz ile jesteś w stanie przeznaczyć czasu na serwer?: Powiem tak kilka razy na MC4U grałem ale nie tak żeby grac często.

Opublikowano

Nie masz mi pisać żadnego podania, tylko preferuje zgłosić się do mnie na ts - Arcros.

Nie zaśmiecaj tematu.

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...