Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam]To są jakieś żarty?

tester888

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam mianowity problem więc tak ponad dwa miesiace temu kupilem cs:go na fabrykakluczy.pl i wtedy chcialem odblokować sobie rynek i dodawanie znajomych wiec kupilem psc card i kupilem jakas gre za grosze na steam (edge-ta gra). No i czekalem miesiac rynek mi sie odblokowal wszystko bylo git az do wczoraj, wchodze na steam i nie moge nic sprzedac ani kupic na rynku, pisze ze musze kupic jakas gre, no kurcze przeciez kupilem ta gre na steam! Ani tez nie moge dodawac znajomych. Wie ktos o co tu do ch*ja chodzi? Naprawde steam to jedno z najwiekszych gówien na swiecie jako platforma... jakies ograniczenia i inne gowna... beka.

Moze ktos mi pomoc czy raczej musze pisac do supporta?

Opublikowano

Jeśli zostały Ci jakieś resztki to kup najtańszą grę. My nic nie możemy w tej kwestii zdziałać, pozostaje tylko napisać do supportu Steam. Gdy będziesz to robił napisz po angielsku, wtedy szybciej odpiszą. Ograniczenia są zabezpieczeniem przeciwko oszustom i innym trollom.

Opublikowano

Kupilem juz gre moge nawet pokazac potwierdzenie ze kupilem, dlatego czekalem az minie blokada i normalnie funkcjonowalem z rynkiem przez ten czas az do wczoraj nie wiem co sie stalo. A ile trzeba czekac na odpowiedz polskiego supportu?

Opublikowano

Kupilem juz gre moge nawet pokazac potwierdzenie ze kupilem, dlatego czekalem az minie blokada i normalnie funkcjonowalem z rynkiem przez ten czas az do wczoraj nie wiem co sie stalo. A ile trzeba czekac na odpowiedz polskiego supportu?

Zdarzają się przypadki, że trwa to ponad tydzień. Zazwyczaj powinni uwinąć się w trzy dni, jeśli wszystko ładnie przedstawisz. Pisząc po angielsku powinieneś otrzymać odpowiedź w ciągu doby.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...